Компанията официално стартира програмата си за подкрепа на лидерите на

...
Компанията официално стартира програмата си за подкрепа на лидерите на
Коментари Харесай

Българин е сред финалистите на Facebook Community Leadership Program

Компанията публично започва програмата си за поддръжка на водачите на общности FCLP
Иван Димов е един от 115-те финалисти в световната самодейност Фейсбук Community Leadership Program (FCLP). Програмата започва тази седмица и цели да развива лидерските умения на админите на групи и страници в обществената мрежа. Иван Димов е създател на неправителствената организация Single Step, а планът, с който българинът впечатли Фейсбук, е формалната страница на организацията на обществената платформа.
FCLP е световна самодейност, посредством която софтуерният колос влага до 10 милиона щатски $ в стипендии и дотации за хората, създаващи и ръководещи онлайн общности
Като един от 115-те финалисти от целия свят, Иван Димов ще има неповторимата опция да се включи в програмата, с цел да научи повече за това по какъв начин да разгърне капацитета на страницата си, да се възползва от новите принадлежности на Фейсбук и да получи спомагателна поддръжка от компанията, както и достъп до финансиране.
Целта на FCLP е да помогне на водачите на страници и групи в обществената мрежа да сплотяват общностите, които ръководят
От оповестяването на FCLP през февруари тази година, са получени над 6000 кандидатури, които бяха оценени от чиновници на Фейсбук и от външни специалисти в търсене на водачи с ясна концепция и цел за бъдещо развиване. Финалистите, измежду които има голям брой представители на Централна и Източна Европа, ръководят групи и страници с разнородни тематики – от такива за призoваване на гражданска ангажираност по съществени обществени въпроси, до тези за здравословен метод на живот и уелнес.

От Фейсбук разясняват, че постоянно админите на групи и страници споделят, че имат потребност от поддръжката на компанията, с цел да повлияят положително както на онлайн общността, която ръководят, по този начин и на офлайн съидейниците си. Програмата FCLP е основана, точно с цел да даде опция на водачи от целия свят да построяват по-силни и сплотени общности.

Такава е и задачата на страницата и организацията Single Step на българския финалист Иван Димов. Single Step оказва поддръжка на младежите в процеса на самосъзнаване, откриване и одобряване на половата им ориентировка и полова еднаквост.

За Фейсбук Community Leadership Program :

https://newsroom.fb.com/news/2018/02/investment-in-community-leaders/
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР