Компанията Moderna обяви, че в ранна фаза на изпитвания комбинираната

...
Компанията Moderna обяви, че в ранна фаза на изпитвания комбинираната
Коментари Харесай

Коя е най-ефективната ваксина срещу всички щамове

Компанията Moderna разгласи, че в ранна фаза на изпитвания комбинираната й ваксина за отбрана против COVID-19 и грип е провокирала мощен имунен отговор спрямо самостоятелните препарати против вируси, съобщи Ройтерс. Според компанията препаратът е основал антитела, равни или повече на брой от предлаганите сега ваксини против грип, както и на тези от предходната независима бустерна доза против новия ковид.

Ваксината, наречена mRNA-1083, наподобява ефикасна против всичките четири грипни варианта А и В при по-възрастни хора, когато е съпоставена с всеобщо употребяваните препарати на сезонен грип на " ГлаксоСмитКлайн " и " Санофи ", настояват от компанията " Модерна ".
-->
Оттам също по този начин обявиха, че комбинацията е безвредна и честотата на нежеланите странични резултати е сходна с тази при хората, които са получили имунизацията за COVID-19 по време на изследването.Компанията съобщи, че възнамерява да стартира изследване в по-напреднала фаза на комбинираната инжекция по-късно тази година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР