Компанията "Лирекс", която поддържа Търговския регистър, обяви, че в последните

...
Компанията "Лирекс", която поддържа Търговския регистър, обяви, че в последните
Коментари Харесай

Лирекс се оплаква от медийни спекулации

Компанията "Лирекс ", която поддържа Търговския указател, разгласи, че в последните дни е обект на непрекъснати спекулации и пробутване на ползи от разнообразни хора посредством медиите.

От компанията настояват, че това става в миг, в който няма право да се отбрани и да споделя информация.

"Лирекс " опровергава медийни изявления, съгласно които е спечелила поръчка на Агенцията по вписванията за 3.6 млн. лева за съоръжение. Компанията прецизира, че освен не е печелила подобен търг, само че даже не е взела участие като се базира на документи от поръчката.

"Не считаме за належащо да опровергаваме всички други изявления и трудове, с които се подронват престижът и надеждността ни, които хората в екипа ни са доказвали през годините неведнъж ", се споделя в обръщението на "Лирекс ".

От компанията твърдят че на 100% са се фокусирали да работят в полза на страната и обществото, с цел да възстановят работоспособността на регистъра, който не действа пълноценно към този момент над 10 дни.

За контракт с "Лирекс " в действителност заяви правосъдният министър Цецка Цачева на вчерашното изключително парламентарно съвещание. После тя се върна на трибуната, с цел да поправи грешката си и посочи, че контрактът за доставка на техника за 3.6 млн. лв. е подписан с "Телелинк ", а този за поддръжка - с "Лирекс ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР