Компанията , известна най-вече със своите химически закалени стъкла Gorilla

...
Компанията , известна най-вече със своите химически закалени стъкла Gorilla
Коментари Харесай

Анонс на закалените стъкла Gorilla Glass DX и DX+ за оптиката на смартфоните

Компанията, известна най-много със своите химически закалени стъкла Gorilla Glass за смарт телефони, показа новите защитни стъкла от сходен жанр Gorilla Glass DX и DX+ , които са особено усъвършенствани за отбрана обективите на камерите на смарт телефоните .

Да си напомним, че преди две години компанията показа протекторните стъкла Corning Gorilla Glass DX и Gorilla Glass DX+, предопределени за отбрана на електрониката за носене, в това число смарт часовниците и фитнес гривните.

Сега компанията съобщи, че закалените стъкла Gorilla Glass DX и DX+ имат различен химически състав, с цел да могат да обезпечат огромна резистентност против драскотини, без да се нарушава качеството на заснеманите видеа и фотоси. Според формалното изказване на Corning, новият композитен материал пропуща 98% от светлината, като в това време е непокътната същата резистентност против драскотини, каквато предлага елементарното химически закалено стъкло Gorilla Glass от последно потомство. Компанията акцентира, че защитните стъкла, които към сегашен ден се употребяват в камерите на смарт телефоните, в пропущат единствено към 95% от светлината. Corning сподели още, че новите протекторни стъкла ще дадат опция за снимането на изображения от професионално равнище.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР