Компания, която е сред глобалните лидери в опаковъчния бизнес, проучва

...
Компания, която е сред глобалните лидери в опаковъчния бизнес, проучва
Коментари Харесай

Световен лидер в опаковъчния бизнес с интерес към България

Компания, която е измежду световните водачи в опаковъчния бизнес, изследва благоприятни условия за инвестиция в България. Заместник-министърът на стопанската система Александър Манолев организира среща с представители на мениджмънта, които приготвят разбор за финалното решение. Към този миг страната ни се конкурира с Полша и Унгария, а плануваната инвестиция ще варира сред 15 и 20 млн. щ. д.

„ Можете да разчитате на цялостна поддръжка от Министерството на стопанската система и всички ангажирани институции, в случай че изберете страната ни за Вашата инвестиция “, акцентира Александър Манолев. Той показа и насърчителните ограничения, които страната ни може да предложи на вложители от подобен клас. „ В страната ни има икономическа и политическа непоклатимост, което се прави оценка доста високо от задграничния бизнес “, уточни още икономическият заместник-министър.

Сред тематиките на срещата бе развиването на транспортната инфраструктура и опциите за бързо напредване на товари от България до Централна и Западна Европа. Зам.-министър Манолев подчертава и че главен приоритет за държавното управление е намаляването на административната тежест за бизнеса и жителите. Той показа и индустриалните зони, които се оперират от Министерството на стопанската система като опция за инвестиция с добавена стойност. „ Редица външни изследвания демонстрират, че непознатият бизнес се усеща добре в страната ни, а не малко компании възнамеряват уголемение на своята активност “, уточни още Александър Манолев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР