Коментари на известните и обичани актьори Теодора Духовникова и Захари

...
Коментари на известните и обичани актьори Теодора Духовникова и Захари
Коментари Харесай

Теодора Духовникова: Безумно и безобразно беше това, което се причини на Юлиан и на близките му!

Коментари на известните и обичани артисти Теодора Духовникова и Захари Бахаров във връзка абсурда, провокиран от колежката им Диана Димитрова, която наскоро упрекна в принуждение известния и скъп от публиката български артист Юлиан Вергов за нещо, което съгласно нея, се е случило преди цели 5 години, съобщи Novini.bg.

Преди ден прокуратурата разгласи, че няма задоволително доказателства за покачване на обвиняване и формиране на досъдебно произвеждане против набедения Вергов. Съответно юристите на двете страни оповестиха, че Димитрова обмисляла обжалване, а Вергов от своя страна да заведе насрещно дело за клюка и набедяване. От началото на нелепия скандал, завихрен откакто ищцата стана лице на акция за не принуждение, Юлиян Вергов резервира безмълвие и не разяснява обвиняванията. За първи път през днешния ден, след прокурорското мнение, той разяснява интригата, която медиите трансфораха в народен скандал и сензация. Но пък това продава най-добре, нали?!

За всички, които знаеха истината- тези месеци не бяха леки.

По принцип във всеки медиен скандал, най-яростно и най-шумно се изричат тези, които знаят малко или нищо. ( това, апропо, важи за всички сегашни медийни скандали). Онези, които знаят, постоянно са по-внимателни и безмълвни, тъй като във всеки подобен скандал са заровени грозни обстоятелства, които естествените и деликатни хора се тормозят да изваждат на показ.

Безумно и безобразно беше това, което се аргументи на Юлиан и на околните му.

Грозна история. Надявам се, тя да върви към края си и да не попречи на всички тези дами, действителни жертви на принуждение, които имат потребност да ги чуем и да им помогнем.

Ето формалното изказване на Юлиан Вергов.// ”.

На своята страница в обществената мрежа с коментар по нелепия случай излезе и различен от обичаните български артисти – Захари Бахаров:

„ Юли е споделил всичко належащо. Аз се чудя ще се откри ли някоя неправителствена организация да сервира едно цвете на майка му. Жена, която от половин година живее с цялата тая мръсотия, която се изсипа върху момчето й. ”

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР