Коментар на политолозите проф. Мария Пиргова и доц. Антоний ГълъбовПравителството

...
Коментар на политолозите проф. Мария Пиргова и доц. Антоний ГълъбовПравителството
Коментари Харесай

Коалиция на ръба, ще издържи ли правителството?

Коментар на политолозите проф. Мария Пиргова и доцент Антоний Гълъбов

Правителството ще издържи ли?

"Правителството ще издържи, само че с доста лупинги от страна на Българска социалистическа партия. Не имам вяра Българска социалистическа партия да са причина за рухване на държавното управление, без значение от това, дали ще изпратим оръжие за Украйна. В същия парламент мисля, че Движение за права и свободи е готово да заеме мястото на Българска социалистическа партия ", съобщи политологът проф. Мария Пиргова в студиото на "Опорни хора " по

По думите на политолога доцент Антоний Гълъбов повече от два месеца се води война в Украйна. България е трябвало да вземе това решение още в първите два месеца.

"В момента те се движат по една писта с доста трудности, които обаче не са в дневния ред на българското общество ", уточни той.

"Правителството ще се бори с инфлацията. Може би с това да усилва заплати, само че това са процеси, които са неизбежни. Това, което ме тормози е, че не се употребяват европейски практики. Никой не желае предварителни избори, Българска социалистическа партия минимум. Аз виждам положително в това, че държавното управление и президентът са на разнообразни позиции. Имаме две опорни точки, на които сме стъпили за разнообразни обстановки ", сподели проф. Пиргова.

Мнението на доцент Гълъбов е, че не е правилно, че се ръководи инфлацията.

"Актуализацията на бюджета от предходната година започва проинфлационни упования, които оказаха вътрешен напън върху инфлацията, която е проблем за всички ни. Няма дейно ръководство по дневния ред на обществото ", разяснява гостът.

И заключи, че обединението има финален късмет.

"Сериозният конфликт ще бъде актуализацията на бюджета, тъй като там съдружните връзки ще бъдат обтегнати до най-много. Ако в тези 3 месеца тези хора не схванат къде се намират, те си отиват. Това държавно управление не разполага с нужната подготвеност, с цел да ръководи ", посочи доцент Антоний Гълъбов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР