Колумбийският университет уведоми протестиращите, че студентите ще бъдат отстранени до

...
Колумбийският университет уведоми протестиращите, че студентите ще бъдат отстранени до
Коментари Харесай

Колумбийският университет заплаши протестиращите студенти с отстраняване

Колумбийският университет уведоми протестиращите, че студентите ще бъдат отстранени до осъществяване на в допълнение следствие, в случай че не освободят лагера до 14:00 ч. локално време, заяви Си Ен Ен.


" Както евентуално ви е известно, разговорът сред университета и студентските водачи на лагера за жалост е в задънена улица ", се споделя в известието на университета.

В документа се насочва молба към студентите в лагера да " съберат движимостите си и да изоставен лагера ".

Ако студентите " непринудено изоставен до 14:00 ч. ", показват се на чиновник на университета и подпишат формуляр, с който се задължават да съблюдават разпоредбите на университета до юни 2025 година или до " датата на връчване на дипломата ви ", " ще имате право да завършите семестъра с добър триумф (и няма да бъдете отстранени), стига да спазвате този ангажимент ", се споделя в документа.

" За вас е значимо да знаете, че университетът към този момент е разпознал доста студенти в лагера. Ако не се идентифицирате при напускането и не подпишете формуляра в този момент, няма да имате право да се подпишете и да завършите семестъра с добър триумф ", се споделя още в документа.


" Ако не напуснете до 14:00 ч., ще бъдете отстранени до осъществяване на в допълнение следствие ", се споделя в документа.

От Колумбийския университет обявиха, че ще предложат " различно място за демонстрации след привършване на изпитния интервал и началото на образователната година ", като обявиха, че актуалният " забранен лагер " " основава неподходяща среда за членовете на нашата общественост ".

" Външни участници също способстваха за тази среда, изключително към нашите врати, което провокира опасения за сигурността - в това число за нашите съседи ", се споделя в документа. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР