Колосите на южноамериканския футбол Бразилия и Аржентина може да се

...
Колосите на южноамериканския футбол Бразилия и Аржентина може да се
Коментари Харесай

Бразилия - Аржентина е потенциален 1/2-финал на "Копа Америка"

Колосите на южноамериканския футбол Бразилия и Аржентина може да се изправят един против различен на 1/2-финалите от " Копа Америка 2019 ". За да стане по този начин, първо и двата отбора би трябвало да преодолеят противниците си на 1/4-финалите в четвъртък и петък.

Докато домакините от " селесао " си осигуриха безпроблемно класиране за елиминациите, заемайки първо място в гр. А, " гаучосите " трябваше да треперят до последно. След като завоюваха единствено 1 т. от първите си два мача в гр. В, двукратните международни първенци бяха длъжни да победят Катар в последната си среща.

Селекцията на Лионел Скалони се оправи със задачата и въпреки и мъчно се наложи с 2:0. Въпреки че откриха резултата още в 4-тата мин. посредством Лаутаро Мартинес, аржентинците трябваше да чакат чак до 82-рата за второто попадение - на Серхио Агуеро. Междувременно както звездата на " Манчестър Сити ", по този начин и капитанът Лионел Меси направиха куп пропуски пред катарската врата, а азиатците уцелиха греда.

Все отново напъните на " албиселесте " бяха възнаградени, откакто в другия мач осигурилият си предварително първо място в потока Колумбия победи Парагвай с 1:0 и остави " гуараните " на трета позиция. Аржентина се подреди втора и на 1/4-финалите ще срещне втория от гр. А - Венецуела. Победителят от тази двойка ще се изправи на 1/2-финал против Бразилия, третия от гр. В (Парагвай) или третия от гр. С (Уругвай/Япония/Еквадор).

" Чувстваме наслада и облекчение, че постигнахме първата от задачите си на тази " Копа Америка " - разяснява аржентинският национал Родриго де Паул. - Без напрежение във футбола не може. Чувствахме отговорност и бяхме на висота. Цялата страна живее с футбола и успяхме да зарадваме доста фамилии. Сега първо ще отпразнуваме рождения ден на Меси, а по-късно ще мислим за Венецуела. "

Вчера суперзвездата на " Барселона " навърши 32 година В навечерието на своя рожден ден Лео се опита да изрази оптимизъм за представянето на тима на " Копа Америка 2019 ". " Изиграхме добър мач и справедливо спечелихме - разяснява №10. - Това беше доста значимо. Имахме потребност от подобен мач, с цел да си върнем спокойствието и увереността. От мач на мач тимът би трябвало да израства и този не беше изключение. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР