Колкото съм джендър, толкова съм кандидат на Румен Радев,Това заяви

...
Колкото съм джендър, толкова съм кандидат на Румен Радев,Това заяви
Коментари Харесай

Зарков: Колкото съм джендър, толкова съм и кандидат на Радев

" Колкото съм джендър, толкоз съм претендент на Румен Радев ",

Това съобщи Крум Зарков от Българска социалистическа партия в предаването " Лице в лице " по бТВ във връзка изказванията, че президентът Радев стои зад кандидатурата му за водач на Столетницата. Зарков ще взе участие в директен избор за ръководител на Българска социалистическа партия на мястото на Нинова, която подаде оставка след резултата на социалистите на последните избори. Той посочи, че не е последовател на Истанбулската спогодба, само че съгласно него партията би трябвало да се изправи пред по-сериозните проблеми. По думите му Българска социалистическа партия три години се занимава с " по този начин наречената джендър фикс идея, с която се бориш против измислени врагове, вместо да се бори против същинските и корупцията ".

" Кой споделя, че съм последовател на Истанбулската спогодба? Първо - това не е правилно. Вярно е, че съм упорствал, откакто тази тематика бе решена от дълго време, да не бъде тя знамето на нашата партия. Автентична лява партия има надалеч по-важни проблеми в една страна, раздирана от беднотия ", посочи Зарков. Той добавуи, че чака да има " хейт, тролски интензивности, конспирации " и това не го учудва. Въпреки това е решен да се бори за лидерския пост, тъй като, по думите му, партията има потребност от смяна.

Зарков добави, че не знае по какъв начин ще се разпределят министерските кресла сред партиите в бъдещата коалиция. Според него обаче " не трябва всяко министеарство да става феодално притежание на някоя партия ", а би трябвало да има по-качествен метод. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР