Колкото повече момичета отпадат от Ергенът, толкова по-интригуващо става предаването.

...
Колкото повече момичета отпадат от Ергенът, толкова по-интригуващо става предаването.
Коментари Харесай

Какво разкри Ваня Щерева за Ергенът

Колкото повече девойки отпадат от " Ергенът ", толкоз по-интригуващо става предаването. През предходната седмица отпадна и адашката на Евгени Генчев Евгения, която му пожела да избере най-подходящата жена за себе си.
 Ирина Карабаджак, флиртовете и какъв е иделаният мъж за нея
Какъв е идеалният мъж за Ирина от " Ергенът "

И непременно ли е сексът за нея

" Умно момче " и " логичен човек " пък нареде Евгени редакторката на предаването Ваня Щерева в подкаста Campio. Там тя разкри и някои любопитни детайлности от фотосите на сантименталното риалити.

" Този човек работи по света и изобщо не му дреме дали ще бъде известен в България, или не. Нацелили са го в интервал, в който е бил самичък, търсил е и си е споделил: " мятам се ". Приел е незабавно ", споделя тя за Евгени Генчев.
 Снимка 611083

Щерева добавя, че няма визия какво се е случвало изцяло в имението, тъй като фотоси са течали по друго време на разнообразни места. " Сега виждам цялата картинка по малкия екран. Там не съм схванала въобще кой кого ненавижда. Иначе още от началото едно момиче ми беше доста симпатично и то си остана до края - Джия. "
 Снимка 611087

Редакторката обаче бързо прибавя, че не знае по какъв начин са се развили нещата нататък и няма визия кой е победил. И съобщи възхищението си и към отпадналата Мони. " С нея не съм говорила доста. Но си припомням, че като я видях си помислих, че има някаква магия в нея. Искаш да я гледаш. Красива е, като кукла е. "

Ваня Щерева увери още, че Евгени самичък взима решенията в " Ергенът " и няма сюжет. " Това момче си има темперамент ", добавя тя.

" Ергенът " е всяка сряда и четвъртък по bTV от 21 ч.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР