Колкото и критики да отнася кралското семейство за това, че

...
Колкото и критики да отнася кралското семейство за това, че
Коментари Харесай

Неочакваната проява на Камила

Колкото и рецензии да отнася кралското семейство за това, че е в тежест на данъкоплатците (особено в тежък стопански миг като настоящия), някои негови членове се радват на несекващата любов на поданиците си. Като дъщерята на кралицата принцеса Ан. И като Камила.
 Камила, рожденият ден на херцогинята на Корнуол и трите й правила за благополучен живот
Правилата за благополучен живот на Камила

Херцогинята ги споделя по случай рождения си ден

Херцогинята на Корнуол навърши 75 години през юли, само че продължава да приема поздрави.

Купища приветствени картички от почитатели са пристигнали в Кларънс Хаус по случай юбилея й, а на някои от тях Камила даже е съумяла да отговори. Разбираме това, с помощта на обява в Twitter на консуматор с име ChristinZ.

От Express пишат, че в въпросната Кристин е получила отговор персонално от брачната половинка на принц Чарлз. " Благодаря ви за пожеланията. Все още не мога да допускам, че станах на ¾ век ", гласи той.

Феновете на кралското семейство побързаха да разясняват отговора на херцогинята. " Колко благо. Обожавам Камила ", " Какъв превъзходен отговор, тъкмо в жанр Камила ", " Ха-ха, харесва ми това малко обръщение ", са част от мненията.

Express ни припомнят, че по случай 75-ия си рожден ден херцогинята на Корнуол беше гост-редактор на списание Country Life. Корицата, както и фотосесията вътре, са дело на снаха й Кейт Мидълтън.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР