Последно Кайли Дженър и Тимъти Шаламе присъстваха на официално събитие

...
Последно Кайли Дженър и Тимъти Шаламе присъстваха на официално събитие
Коментари Харесай

Година по-късно - още ли са заедно Кайли Дженър и Тимъти Шаламе

Последно Кайли Дженър и Тимъти Шаламе участваха на публично събитие дружно през януари, когато се организираха Златните глобуси. Актьорът бе номиниран за ролята си в, а риалити звездата го придружи за поддръжка. Макар и сдържани през по-голяма част от времето, двамата влязоха хванати за ръце, а в една от рекламните паузи споделиха, която не остана незабелязана.
 Бременна ли е Кайли Дженър
Бременна ли е Кайли Дженър

И какви са връзките ѝ с Тимъти Шаламе

След церемонията източник на People издаде, че двойката към този момент е минала стадия, в който " просто се забавляват ".

" Всеки от тях вижда капацитет за нещо същинско. И двамата се стараят да бъдат по-добри хора един за различен ", са били още думите му.

Според информаторите  се поддържат доста един различен. Освен че тя е придружавала артиста на негови министър председатели, той също е бил до нея за значими събития и е " очарован от всичко, което тя реализира " и " счита, че е невероятна майка ".
 Снимка 667473

Сега, малко повече от година откакто стана ясно, че двамата излизат, наподобява, че са към момента дружно.

Отново източник на People издава, че неотдавна  са били на сантиментална среща, за която са посетили един от най-хубавите заведения за хранене в Ню Йорк. След като са се насладили на компанията един на различен и са си споделили вкусни ястия, към тях се е включила и друга двойка, с което срещата се е трансформирала в двойна.
 A Complete Unknown - Тимъти Шаламе е Боб Дилън в новия биографичен филм за музиканта
Рязък завой за Тимъти Шаламе след “Дюн ”

Актьорът се впуска в изцяло ново и друго предизвикателство

По думите на информатора артистът е бил доста спокоен и благ, а съгласно различен източник и двамата не престават да са сдържани и избират да запазят връзката си надалеч от светлините на прожекторите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР