Колкото и да ви се струва странно има значение от

...
Колкото и да ви се струва странно има значение от
Коментари Харесай

Ето защо да използвате истински вилици, а не пластмасови!

Колкото и да ви се коства необичайно има значение от това с какви принадлежности се храниш, освен от хигиенична позиция. Фактите са обстоятелства!

Дори да се храниш в офиса, вземи същинска вилица, нож или лъжица! Последни изследвания демонстрират и потвърждават, че хората, които се хранят с тежки принадлежности, се любуват на храната 15 % повече от тези, които си похапват с пластмасови.

Може да си носите свои от у дома, в случай че общите ви тормозят. По-тежките принадлежности оказват помощ и да се храним по-бавно и по-внимателно, което също по този начин понижава количеството храна, което изяждаме.

Данните демонстрират и че 55 % сребърните принадлежности понижават тъпченето с храна при хората, които четат книги за здравословно хранене!

 Кисело мляко

Други любопитни обстоятелства:

Учени от Оксфордския университет пък откриват, че приборите, с които се храним, са в положение да трансформират освен усета на одобряваните от нас артикули и ястия, само че и тяхната текстура.

В взаимозависимост от формата, размера и цвета на една лъжица да вземем за пример, яденето може да стане по-гъсто, по-солено или по-сладко, в сравнение с е в действителност. Например: хората, които одобряват киселото мляко с пластмасова лъжица, го усещат като по-сладко и по-гъсто.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР