Колкото и да трае любовта, в даден момент тя просто

...
Колкото и да трае любовта, в даден момент тя просто
Коментари Харесай

Ето какво изпитваш, когато спреш да го обичаш

Колкото и да трае любовта, в даден миг тя просто изчезва и отстъпва място на други усеща като любов и почитание. В значително случаи обаче тя може напълно да угасне дотам, че двамата във връзката просто да решат да я прекратят. В този материал ви описваме какво става в главата на дамата, когато тя спре да обича мъжа до себе си.

1.Вече не обичаш да се храниш с него

Това е един от първите признаци, че към този момент не си влюбена в него. Храните се дружно по обвързване - на масата няма нито романтика, нито топли усеща.


2.Хич не те вълнува къде е той

Нали помниш по какъв начин ти трепери от вътрешната страна, когато той се бави или когато не знаеш къде е. Това е по този начин тъй като го обичаш и всеки момент без него е мъчителен за теб.

Това обаче стопира да е по този начин, когато възприятията към мъжа охладнеят. Ако усетиш, че не се интересуваш доста много къде е той и по кое време ще се прибере, то това е сигурен симптом, че любовта ви е отслабнала.

3. Той към този момент не е в мислите ти

Бъди сигурна, че би трябвало да вземеш решение за връзката ви, в случай че този мъж не участва в мислите ти. Ако усетиш, че мислиш за бъдещето и правиш проекти, в които той не участва, то това значи че искрата сред вас е угаснала.



4. Радваш се, че той не е в близост

Ако откриеш с изненада, че даже се радваш, когато той не е в близост, то може да се каже, че сте на крачка от раздялата. Това е моментът, в който разбираш, че този мъж не е твоето благополучие и ти нямаш потребност от него.

5.Когато към този момент напълно действително се оглеждаш за нова обич

Ти все по-често се улавяш, че се заглеждаш по други мъже, а твоята досегашна половинка въобще не ти липсва. Това е в действителност краят на вашата обич.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР