Колкото и да се стремим към съвършени взаимоотношения с околните,

...
Колкото и да се стремим към съвършени взаимоотношения с околните,
Коментари Харесай

5 ефикасни начина за преодоляване на проблеми и конфликти

Колкото и да се стремим към съвършени взаимоотношения с близките, постоянно има неразбирателства и спорове. Няма по какъв начин да реализираме безусловно постоянно единодушие единствено с цел да запазим мира във връзката. Но всички тези конфликтни обстановки, без значение дали са напълно незначителни или не толкоз, могат да се преодолеят елементарно, в случай че и двамата сътрудници са подготвени на компромис и съумеят да споделят вярно с другия. Днес сме ви приготвили 5 такива трика, посредством които да преодолявате проблемите по-лесно и бързо да възвърнете хармонията:

Включете някаква игра
Три фрази, с които ще пандизите устата на недоброжелателите
Конфликтите са неизменима част от живота на един човек. Срещаме ги на всички места – в фамилията, във връзката, на работа, в учебно заведение,...
Прочети повече
Колкото и необичайно да ви се коства, в случай че включите дадена игра по време на разногласието, даже няма да усетите по кое време сте минали през най-разгорещения стадий и към този момент страстите ви са потушени. По този метод вие забравяте за всички несъгласия и дразги, изключително в случай че играта е изпълнена със занимателни моменти и смях.

Не акцентирайте върху себе си

Знаем, че егото е най-големият ни зложелател. Затова и ви съветваме да не се пробвате да успехите в разногласието постоянно и непременно. Ако и от двете страни се покаже усърдие, ще осъзнаете какъв брой по-лесно достигате до консенсус.

Послушайте тялото си
10 знака да избягвате този вид хора
Ежедневно се срещаме с доста хора. Някои от тях ни стават близки другари, други положителни познати, доверяваме се, споделяме персонални неща. В...
Прочети повече
Доверете се на инстинктите и интуицията си. В сходни моменти те няма да ви подмамят и знайте, че изпращат сигурни сигнали до вас. Послушайте ги и действайте по отношение на тяхната воля. Ако съумеете да усещате личните си сигнали, доста скоро ще се научите да разчитате и тези на половинката ви. Не бива да се фокусирате единствено върху изречените думи по време на конфликтна обстановка, следете също за езика на тялото на другия, както и за личната си вътрешен глас.

Уважавайте мнението на събеседника си

Всеки има друга позиция, по тази причина в случай че нещо в държанието на половинката ви не ви подхожда, не бързайте да хвърляте виновността върху него, може би по този метод той демонстрира любовта и страстите си. Поговорете намерено и без нападки, всеки човек е самостоятелен и има собствен персонален метод към всяко нещо.

Интересувайте се от другия
Вълци в овчи кожи: какви хора могат да предадат доверието ви (част II)
" Вълци в овчи кожи: какви хора могат да предадат доверието ви (част I) По какви косвени признаци може да разграничите правилните хора от...
Прочети повече
Безразличието, което настава в даден миг, унищожава връзката. Ако желаете здравословни и положителни връзки с колегата си, би трябвало да поддържате любознанието, любовта и интереса във връзката. Интересувайте се от всекидневието на обичания, от задачите, мечите, проектите, които непрекъснато се менят и натрупват. Бъдете любопитни, задавайте въпроси, покажете, че ви е грижа. Ако мислите, че знаете всичко за него, поинтересувайте се за мнението му по отношение на други въпроси, които не касаят вас двамата, отворете полемика и т.н. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР