Колкото и да е подтискащо, вече сякаш свикнахме цените на

...
Колкото и да е подтискащо, вече сякаш свикнахме цените на
Коментари Харесай

И Spotify повишава цените си

Колкото и да е подтискащо, към този момент като че ли свикнахме цените на съвсем всички стоки и услуги да се покачват. Spotify също не прави изключение.
 Running Up That Hill на Кейт Буш с милиард слушания в Spotify
Песента на Кейт Буш, която още веднъж я изстреля на върха

Създадена в далечната 1985 година

От стрийминг платформата оповестиха, че усилват абонаментните си проекти. Така в Съединени американски щати общоприетият абонаментен проект на към този момент ще струва 10.99 $. Докато този за два профила ще се повиши с два $ на 14.99 $.

Семейният проект на стрийминг платформата също ще е по-скъп, само че с един $ - 16.99 $. С това нарастване на цените на абонаментите си Spotify към този момент не е по-евтина опция от съперниците си Apple Music, YouTube Music и Amazon Music, които също таксуват по 10.99 $ в Съединени американски щати.

" Тези актуализации ще ни оказват помощ да продължим да предоставяме стойностно наличие на почитателите и артистите на нашата платформа ", споделят от компанията. Към момента Spotify има 210 милиона платени клиенти, като общият брой на месечните консуматори на стрийминг платформата е 515 милиона, написа The Hollywood Reporter.
 Меган Маркъл, принц Хари и същинската причина за прекратяването на контракта им със Spotify
" Скапани измамници " - кой назова Хари и Меган по този начин

И каква е повода за това

Освен повишението на цените, Spotify се пробва да остане конкурентна и ефикасна на пазара, съкращавайки хора. През юни близо 200 души от подкаст подразделението на компанията бяха съкратени.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР