Колекцията от автомобили на Кристиано Роналдо скоро ще бъде попълнена

...
Колекцията от автомобили на Кристиано Роналдо скоро ще бъде попълнена
Коментари Харесай

Вижте новата кола на Роналдо

Колекцията от коли на Кристиано Роналдо скоро ще бъде попълнена с нов суперкар. Според Corriere Della Serra звездата на Ювентус е решил да си купи Ferrari Monza SP2 за сумата от 1.4 милиона $.

Любопитното е, че с цел да поръча своя нов суперкар Роналдо отиде непосредствено в завода на Ferrari в Маранело - за благополучие той не е надалеч от Торино, само че поради визитата си трябваше да пропусне подготовка на Ювентус, което провокирало отвращение в управлението на клуба.
 Вижте новата кола на Роналдо

В Маранело Кристиано Роналдо освен поръча новото си Ferrari, само че и се срещна с звездите от Формула 1 - водачите на Скудерията Чарлз Леклер и Карлос Сайнц-младши Длед това Роналдо направи обиколка на завода и фотосесия с служащите.
 Вижте новата кола на Роналдо

Ще напомним, че Ferrari Monza е най-ексклузивният суперавтомобил в модерната гама на марката. От него ще бъдат пуснати единствено двеста автомобила. Лекият роудстър е оборудван с V12 мотор с мощ 810 конски сили е кадърен да форсира от 0 до 100 км/ч за 2.9 секунди. Максималната му скорост е 340 км/ч.
 Вижте новата кола на Роналдо

Между другото, друга футболна звезда, Златан Ибрахимович, към този момент има Ferrari Monza SP2. Той също обича суперавтомобили, само че гаражът на Роналдо е доста по-интересен. Португалецът има Rolls-Royce Cullinan, McLaren Senna и няколко Bugatti-та.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР