Колекцията LUNA™ 4 е вече в продажба. Тя е най-доброто

...
Колекцията LUNA™ 4 е вече в продажба. Тя е най-доброто
Коментари Харесай

Foreo представи колекцията LUNA™ 4 – най-меката и ефективна четка за почистване на кожата

Колекцията LUNA™ 4 е към този момент в продажба. Тя е най-хубавото издание на най-продаваната четка за разчистване на разположение в света, с още по-меки силиконови влакънца, разнообразни стратегии за надълбоко и нежно разчистване с пет степени на масаж, които усъвършенстват циркулацията на кръвта и естественото произвеждане на колаген с моментални забележими резултати. В допълнение, устройствата LUNA™ 4 включват ревитализираща NIR LED светлина, загряване, микроток, както и за първи път устройство за тяло, което се бори с целулита 
Шведският beauty-tech водач показа най-голямата иновация в почистването на лицето до момента – сбирката. Новата продуктова гама от уреди за грижа за кожата на марката включва LUNA™ 4 – най-хубавото издание на най-продаваната четка за разчистване на разположение в света, с още по-меки силиконови влакънца, разнообразни стратегии за надълбоко и нежно разчистване с пет степени на масаж, които усъвършенстват циркулацията на кръвта и естественото произвеждане на колаген с моментални забележими резултати. В допълнение сбирката LUNA 4 изненадва с ревитализираща NIR LED светлина, загряване, микроток за анти-ейдж резултат, както и за първи път LUNA™ 4 body – устройство за тяло, което се бори с целулита.

Иновативните устройства за разчистване на лицето от сбирката LUNA™ 4 – LUNA™ 4, LUNA™ 4 mini и LUNA™ 4 go са към този момент в продажба в с 15% отстъпка, а LUNA™ 4 body и премиум изданието LUNA™ 4 plus се очаквaт напълно скоро.
-->
„ Почистването на лицето измина дълъг път през последното десетилетие, откогато за първи път представихме нашата емблематична гама LUNA. Не мога да допускам, че единствено преди 10 години хората са почиствали кожата си единствено с ръце. Не единствено че ръцете са незадоволително ефикасни, само че също излагат кожата на нездравословни микроби. Това, което прави LUNA в действителност неповторим апарат, с изключение на технологията с T-Sonic пулсации, е хипоалергичният силикон, от който е направено устройството. Силиконът е антибактериален, което значи, че не съдържа патогени и прави предаването на микроби на практика невероятно. Това е освен най-ефективнитя, само че и най безвредният метод за разчистване на лицето “, изяснява Борис Трупчевич, основен изпълнителен шеф на FOREO. „ Днес, в допълнение към най-модерната технология и още по-изтънчения дизайн, имаме 10 години опит от продажби и противоположна връзка от нашите страхотни клиенти. FOREO е марка, в чието ДНК съществена част е науката, марка, която държи на клиничните проучвания. Новата ни сбирка LUNA™ 4 се концентрира върху здравето, което води и до сияйна и безупречна кожа. “

НАЙ-ДОБРОТО ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ ДОСЕГА

Сред 3200-е разнообразни микроби, виреещи върху ръцете ни, има нездравословни бактерии, които могат да причинят разнообразни инфекции. Един бацил може да се развъди повече от 8 милиона пъти единствено за един ден. Знаейки, че съвсем, съществена задача на FOREO е възстановяване на рутината на клиентите за разчистване на разположение и образоването им, че е значимо да влагат в добра четка за лице, която изцяло ще отстрани заплахата от бактерии, оставяйки кожата здрава и сияйна в границите на няколко минути.

, LUNA™, която е добре позната на клиентите на FOREO, е към този момент с още по-меки силиконови влакънца. Така усъвършенстваните,, се движат още по-лесно по кожата и естествената ѝ разтегливост се резервира. Тази нова сбирка включва също режими за надълбоко и нежно разчистване, функционалност за заключване при пътешестване и пет разнообразни вида масаж.
Масаж за дренаж на лимфна течност – усъвършенства циркулацията на лимфната течност в тялото. Подходящ за околоочния силует и под региона на челюстта.Дълбоко тъканен масаж – бездънен напън през мудни шпации, с цел да успокои насъбраното напрежение в мускулите на лицето. Подходящ за бузите и над челюстта.Точков масаж – употребява разнообразни равнища на напън, с цел да отпусне стегнатите мускули. Подходящ за региона на шията.Шиацу масаж – употребява пулсиращ напън, с цел да усъвършенства прочувственото и физическо положение. Подходящ за региона на слепоочието и челото.Релаксиращ масаж – употребява гальовен до мощен напън, с цел да възвърне и релаксира естествените енергийни равнища. Подходящ за региона към веждите и пред ушите.
ЗВЕЗДИТЕ В КОЛЕКЦИЯТА LUNA™ 4

Най-голямата иновация в сбирка LUNA™ 4 на FOREO са LUNA™ 4 plus и LUNA™ 4 body, които скоро се чака да бъдат пуснати в продажба като финален щрих към вашия режим за цялостна грижа за кожата.



Най-новият апарат в фамилията на FOREO е дълго чаканата LUNA™ 4 body – масажираща четка за тяло с T-Sonic™ пулсации за всекидневно надълбоко разчистване на кожата. Изработена от ултра-хигиеничен силикон, LUNA™ 4 body се състои от меки, устойчиви на бактерии нишки, които са 35 пъти по-хигиенични от четки с найлонови косъмчета. Клинично потвърдено е, че отстранява 99% от замърсяванията по кожата, което значи, че запушените пори и пъпките остават в предишното. Освен това, уредът е бързосъхнещ, с цел да предотврати натрупването на бактерии.

LUNA™ 4 body понижава целулита, като се насочва към течността, която се натрупва в колагеновите джобове. Чрез усилване на микроциркулацията, масажът с T-Sonic™ пулсации оказва помощ за разпределянето на мастните натрупвания. Поддържането на здравословно кръвообращение също значи, че питателните субстанции в тялото ви могат да подтикват производството на колаген. Този протеин поддържа кожата здрава и еластична, което я прави по-малко податлива на набръчкване, породено от целулит.

В допълнение, новаторската четка за разчистване на тялото на FOREO нежно ексфолира мъртвите кожни кафези и врасналите косъмчета, без да наранява кожата. Масажът с T-Sonic™ пулсации краткотрайно уголемява порите, тъй че силиконовите нишки могат да отстранен замърсяванията и омазняването в порите. Това е и съвършената подготовка на кожата за дълбоката всмукване на всички кремове или лосиони, които са част от рутинната ви грижа за тялото.

LUNA™ 4 plus е почистващо устройство 4-в-1 за зряла кожа, което включва известните технологии на FOREO: микроток, алена LED светлина, релаксиращи T-Sonic™ пулсации, както и чисто нова технология в продуктовата гама на FOREO – NIR LED светлина . LUNA™ 4 plus е единственото устройство, което таргетира забележимите признаци на стареене, до момента в който почиства лицето и шията. Near-infrared, или близката инфрачервена LED светлина нежно загрява кожата, с цел да разшири краткотрайно порите, позволявайки на силиконовите нишки на LUNA™ 4 да доближат до замърсяванията. Near-infrared и алената LED светлина са известни с това, че съживяват и подмладяват кожата.

Устройството е снабдено с микротокова технология, която стяга кожата и изглажда фините линии, осигурявайки най-хубавия неинвазивен лифтинг на лицето в комфорта на вашия дом.

LUNA™ 4 plus към този момент разполага и с Anti-Shock System™ – неповторима интегрирана система, която мери съпротивлението на кожата на микроток и автоматизирано настройва интензитета, тъй че да няма възприятие на дискомфорт. По този метод се подсигурява оптималната сигурност, комфорт и усъвършенствани резултати. Междувременно, гърбът на LUNA™ 4 обезпечава ревитализираща фитнес процедура, защото нискочестотните пулсации спомагат за разпределяне на точките на напрежение на мускулите на лицето и усъвършенстват лимфния дренаж, което води до по-добър тип и понижено отичане на лицето.

Клинично потвърдено е и, че LUNA™ 4 plus отстранява 99% от замърсяванията и остатъците от грим и е 35 пъти по-хигиенична от четките с найлонови косъмчета. 100% от потребителите оповестяват, че кожата се усеща по-добре след разчистване с LUNA™ 4 plus спрямо почистването с ръце. 98% от потребителите оповестяват, че усещат кожата си по-гладка и мека, както и че виждат по-добро асимилиране на продуктите за грижа за кожата. И най-после, 90% от потребителите оповестяват, че кожата наподобява по-млада и по-здрава.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР