Колективната шизофрения, обзела известна част от света след изненадващата световна

...
Колективната шизофрения, обзела известна част от света след изненадващата световна
Коментари Харесай

Скандал във футбола! Какво обяви ФИФА за Меси

Колективната шизофрения, обзела известна част от света след изненадващата международна купа на Аржентина, доближи своя връх!

Капитанът на Аржентина Лионел Меси бе разгласен от ФИФА за футболист №1 в света за всички времена. Това стана, откакто Меси и водения от него отбор на гаучосите победиха със златните медали на Мондиал 2022 в Катар.
-->
Официалният акаунт на Световното състезание по футбол разгласява противоречив пост, който мнозина сметнаха за " липса на безпристрастност " - нещо, което е неприемливо за организация с сходни мащаби.

В туита бе комплициран завършек на безконечния спор за това кой е " the GOAT " (The greatest of all time – Най-велик за всички времена), със фотография на Меси, държащ трофея, и думите „ Спорът за това кой е GOAT завърши. Най-великият трофей към този момент е част от сбирката. Наследството е изпълнено ”.

Още с публикуването на поста в Туитър, стартира яростен спор сред последователи на аржентинеца и хора, смятащи стореното от страницата " необективно ". Те се обосноваха по въпроса, заявявайки, че това е демонстрация на пренебрежение към други именити футболисти в историята. Скоро по-късно туитът бе заличен.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР