Агресивен главорез е вкаран в затвора, след като е намушкал

...
Агресивен главорез е вкаран в затвора, след като е намушкал
Коментари Харесай

Moment kifeman спокойно си тръгва, след като е оставил непознат с променящи живота наранявания

Агресивен палач е вкаран в пандиза, откакто е намушкал чужд няколко пъти в гневна офанзива пред механа - преди той повърхностно да си тръгне.

Тайрън Джеймс, на 41, умерено се отдалечи от окървавената сцена, откакто остави жертвата си с „ изменящи живота пострадвания “ в Къркби-ин-Ашфийлд, Нотингамшир. Той се нахвърлил брутално върху непознатия, до момента в който заведението затваряло малко преди 1 след среднощ. Жертвата претърпя прободни рани по торса и гърба си, до момента в който стоеше на прага на кръчмата на 22 октомври предходната година.

Джеймс удари някой различен в лицето единствено момент преди да извърши намушкането. Разтърсващи фрагменти от камери за видеонаблюдение го демонстрираха по какъв начин излиза от колата си и пъха оръжието в колана си. След това се опитал да прикрие лицето си, като си поставил балаклава, с която бил, когато нападнал първия мъж.

По-рано същата вечер Джеймс беше видян да пие в няколко кръчми в града и беше чут да заплашва хора. Той напусна последната механа малко след среднощ, с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР