Колегиумът на европейските комисари и министрите от българското правителство ще

...
Колегиумът на европейските комисари и министрите от българското правителство ще
Коментари Харесай

Колегиумът на европейските комисари и българското правителство ще заседават заедно на 12 януари

Колегиумът на европейските комисари и министрите от българското държавно управление ще заседават дружно на 12 януари в Националния замък на културата в София. Това оповестиха от Министерството за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018.

Те ще имат паралелно три клъстърни срещи по тематики, свързани с целите на Българското председателство и европейския дневен ред. Комисари и министри ще разискват въпроси в областите: външни работи, сигурност и защита, миграция и правосъдие; приобщаваща и постоянна Европа, близка до гражданите; конкурентна, новаторска и цифрова Европа. Основни докладчици на трите срещи са заместник-министър ръководителите Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна... към профила и Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител... към профила и министър Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета... към профила.

Непосредствено след разискванията ще се състои общо съвещание на колегиума на комисарите и българското държавно управление с присъединяване на министър-председателя Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила и ръководителя на Европейската комисия /ЕК/ Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9... към профила, на което ще бъдат показани резултатите от полемиките. Председателят на Европейска комисия Юнкер и министър председателят Борисов ще дадат и конференция за медиите.

В програмата на ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер са включени независими срещи с президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила, ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от... към профила, министър-председателя Бойко Борисов. Колегиумът на комисарите ще се срещне и с председателския съвет на Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР