Колегите на фолк певицата от панела на менторите в Гласът

...
Колегите на фолк певицата от панела на менторите в Гласът
Коментари Харесай

Колегите на Галена в Гласът на България бесни: Безотговорното й поведение ще ни вкара в болница

Колегите на фолк певицата от панела на менторите в " Гласът на България " са гневни поради безотговорното й държание по отношение на Коронавирус ограниченията. Чалга дивата, която от тази година е и наставник в музикалното риалити, не е прекратила участията си по нощните клубове, макар рекордната заболеваемост и смъртност от ковид у нас.

Дори в противен случай - тези дни в интернет изтекоха клипчета и фотоси от нейно присъединяване в пловдивски клуб, където очевидно не се съблюдава отдалеченост, а се раздава като за последно. Бесни кючеци, дъжд от салфетки и агитка от пеещи и танцуващи чалга почитатели. Така присъстващи дефинираха празненствата на Галена, която привиква при себе си момиче от публиката, с цел да покажат какъв брой са положителни в ориенталските врътки на тялото, написа " Шоу.бг ".
свързани новини10185на 04.10.2021
" Всички сме музиканти и всички желаеме да практикуваме свободно специалността си, само че обстановката е такава, че би трябвало да се пазим. Не единствено себе си, а и близките. Някои от менторите обаче обикалят нощните клубове и по-късно идват на подготовки, застрашавайки здравето на сътрудниците си ", яростно разясняват от екипа на " Гласът на България ".

Останалите ментори в лицето на Дара, Любо Киров и Иван Лечев не одобрявали държанието на Галена, само че най-ядосан бил Лечев. 65-годишният китарист е в най-рисковата група и счита, че безотговорното отношение на певицата може съществено да навреди на здравето на всички.

" Накрая всички ще ни вкара в болничното заведение! Дано единствено да има места да ни одобряват! ", непрекъснато мърморел Лечев.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР