Коледа се завърна по-рано от очакваното. В разгара на пандемията

...
Коледа се завърна по-рано от очакваното. В разгара на пандемията
Коментари Харесай

В разгара на пандемията: Коледа се завърна

Коледа се завърна по-рано от предстоящото. В разгара на пандемията самоизолиралите се поданици в Съединени американски щати взеха решение да върнат насладата в тези сложни времена, като украсяват домовете си с празнични лампички. Много хора се включиха в обществените мрежи, с цел да споделят декорациите си. Някои просто увисват светлините си по прозорците, други вършат фигури с тях, да вземем за пример сърце. Хаштагът #lightsforlife завладя Туитър и макар, че не е ясно кой първи е измислил концепцията, доста хора се включиха в новата мода.



„ Видях някой да разяснява тематиката и да качва фотоси и си помислих по какъв начин нещо толкоз малко може да разведри настроението в сходна обстановка. Лесен и хубав жест, с който да се подкрепим и да покажем вяра “, показа една жена пред „ E!News “.  



„ Видях фотоси и незабавно се причислих. Лампичките ни припомнят, че всички се борим дружно и най-после ще излезем от тази обстановка по-силни от всеки път. Надявам се всички да се включат и да покажат обич и поддръжка към другите “, добавя втора дама.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР