Колаборациите отдавна са формула за успешна реализация на репертоар и

...
Колаборациите отдавна са формула за успешна реализация на репертоар и
Коментари Харесай

Дара в колаборация с румънския рапър Matteo

Колаборациите от дълго време са формула за сполучлива реализация на репертоар и актьори допълнително от една територия. Отчитайки, че споделените моменти сред надарени хора от разнообразни страни в студиото и на сцената са страхотна опция, екипите на Virginia Records и Universal Music Romania основават плана " Call Me " за двама от най-известните си реализатори - и Matteo.

Статусът на в България, геният ѝ, както и нейният капацитет за генериране на внимание отвън страната, дефинират избора на най-големия румънски лейбъл.
свързани новини9648на 27.11.2021
Matteo пък, с изключение на сполучлив рапър и продуцент в Румъния, добива голяма популярност в Азия с парчето си " Panama ", което след възторг в TikTok преди няколко години събира над 200 милиона стрийма.

Комбинацията сред двамата топ актьори се случва на фона на ария, озаглавена " Call Me ", основана дружно с различен хитов продуцент и реализатор - Кристиан Тарчеа или Monoir, с който има 3 предходни сингъла.

" Call Me " ще има акции в над 10 страни – България, Румъния, Русия, Съединени американски щати, Канада, Гърция, Турция, Южна Корея, Полша и други

" Да работя с актьори и създатели от други страни е същинска привилегия за мен. Именно моментите дружно с други създатели са в основата на това, което ме дърпа напред. Срещата с Мatteo в този план е най-вероятно единствено начало на неща, които ще вършим взаимно. Снимките на видеото също бяха ужасно прекарване ", споделя Дара.

Видеото на " Call Me " е дело на режисьора и сценарист Виктор Чучков, оператора Александър Станишев и екипа на Albion Film.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР