Кои са хората, които могат да разговарят по телефона с

...
Кои са хората, които могат да разговарят по телефона с
Коментари Харесай

Кой може да разговаря с кралицата по личния й телефон

Кои са хората, които могат да беседват по телефона с Елизабет Втора?

Това излиза наяве от интервю за Us Weekly, в което журналистът Джонатан Скаредоти посочи ВИП особите, които могат да се обадят на кралицата на Англия и тя да им отговори.  По думите му, това са единствено двама души.

Главата на английската монархия беседва по мобилен телефон с щерка си, принцеса Ан, и персоналния управител на състезанията Джон Уорън , който също е шурей на непосредствен другар на кралицата.

„ Кралицата има мобилен телефон, за който се твърди, че е модел на Samsung и е оборудван с криптиране против хакери MI6, тъй че никой да не може да го хакне “, сподели Скаредоти.

Той допусна, че Елизабет II има акаунт в обществената мрежа Фейсбук, за което от дълго време се приказва. Журналистът се възхити по какъв начин 95-годишната кралица овладява актуалните технологии и напомни, че в разгара на пандемията на ковид тя приема гости в Zoom.

Въпреки това, защото членовете на кралското семейство към момента не са удостоверили известията на хипотетичните страници в обществените мрежи, специалистът може единствено да допусна наличието на главата на английската монархия в интернет.

По-рано Елизабет II присъства на кръщенето на двамата си правнуци в Уиндзор. Церемонията се организира с присъединяване на стеснен кръг от хора. Беше уредено за сина на принцеса Юджини - Август Филип и сина на Зара Тиндал - Лукас Филип. Елизабет II пристигна на церемонията, макар здравословните си проблеми.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР