Когато в края на юни Tesla обяви, че прави по

...
Когато в края на юни Tesla обяви, че прави по
Коментари Харесай

Tesla пропуснала и последните си цели за производството на Model 3

Когато в края на юни Tesla разгласи, че прави по над 5000 бройки от Model 3 на седмица, компанията имаше съществени упоритости за бъдещето си. Тя очакваше до края на август тази численост да нарасне до 6000 коли. Е, по какъв начин се е справила в този момент Tesla? Не доста добре, в случай че се съди по данните на Electrek.
Източници на профилирания уебсайт настояват, че все още Tesla прави по към 4300 бройки от Model 3 седмично. Нещо повече, от юни на самичък не е имало нито една седмица, когато тази цифра да скочи на повече от 5000 от новите машини. Така производителят може и към момента да съблюдава общите си цели за численост е-коли за тримесечието в края на септември, само че сигурно няма да се гордее с постигнатото от Model 3.

За момента компанията не разяснява до момента в който не пристигна време за финансовите резултати.

Бройката от 5000 на седмица постоянно е била подлагана на подозрение , най-малко в близко бъдеще. Ако това приключване на данни обаче е правилно, то допуска, че може да мине известно време, преди Tesla да може надеждно да изкарва колкото се може повече Model 3, колкото би желала. Това би могло да повлияе на финансовите резултати, защото тя въпреки всичко се стреми да осъществя облага, и може да повлияе и на периодите за доставка, в случай че към момента чакате предварителна поръчка за една от по-достъпните версии на Model 3.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР