Когато става въпрос за сваляне на килограми трябва да разберете,

...
Когато става въпрос за сваляне на килограми трябва да разберете,
Коментари Харесай

По-слаби за една седмица – съсредоточете се върху детайлите

Когато става въпрос за събаряне на килограми би трябвало да разберете, че неуспехите могат да се дължат на дребни неточности.

Ако всеки ден променяте по едно нещо бързо можете да постигнете стремежи резултат. Текстът съдържа някои от най-хубавите тактики за намаляване, доказани от специалистите в региона.

Благодарение на тях в границите на една седмица можете да подобрите положението си и да загубите упоритите килограми.

Неделя

Сигурно ще ви се стори странна концепция, само че видеозаписът на процеса на хранене оказва помощ в битката против непотребните килограми. До този извод са достигнали учени от Обединеното кралство. И по този начин - в случай че преди ястие настроите камерата на телефона си и запишете по какъв брой храна консумирате на ястие, ще загубите до 5 % от тежестта си. При този способ се разчита на психическата конфигурация, че когато някой ви следи (в случая вие самата), комфортът за изразходване на доста ястия изчезва. Пазете записите.

Понеделник

Всекидневният банкет на мултивитамини може да ви помогне да подтиснете глада. Този факт също е потвърден от проучвания.

Вторник

Променете режима на спортуване. Наскоро бе открито, че колкото по-малка е времевата разлика сред другите извършения, толкоз по-бързо се топят килограми. Впрегнете всички мускули на тялото. Тренировките могат да включват скица, в която всяко упражнение се повтаря по 15 пъти без отмора сред обособените детайли. След 20 секундно спиране цялата скица се повтаря още веднъж.

 По-слаби за една седмица – концентрирайте се върху детайлите

Сряда

Утроете приема на витамин С. Обичайно консумирането на 500 мг и даже повече витамин С може да ви помогне да изгорите с 30 % повече мазнини, до момента в който упражнявате. За задачата е належащо през този ден да хапнете най-малко три разнообразни продукта, богати на витамин С. Цитрусови плодове, броколи и пъпеш са подобаващи за задачата. Постарайте се тези плодове и зеленчуци да заместят най-малко две от храненията ви.

Четвъртък

Намерете си сътрудник за спортните тренировки. Това освен че ви подсигурява по-голяма сигурност, че ще упражнявате, само че и и ще ви помогне по-бързо да се разделите с непотребните килограми. Най-добрият вид е да спортувате с някой, който към този момент ви е другар.

Петък

 По-слаби за една седмица – концентрирайте се върху детайлите

Една ябълка на ден не просто ви икономисва среща с доктор – тя има способността да извайва фигурата ви. Обилният банкет на нискокалорични плодове и зеленчуци е незаместим съдружник в битката с килограмите.

Експерти диетолози предлагат методът „ дъга “, съгласно който денем би трябвало да се опитате да изядете плодове с разнообразни цветове, като пъстроцветната дъга.

Не забравяйте да добавяте боровинки към зърнената си закуска с мляко. За обяд си пригответе ястия с моркови, домати и чушки.

Събота

Когато са под непрекъснат стрес и напрежение, множеството хора гълтам доста храна. Спокойствието не е обвързвано с несъразмерна консумация на храни, също така хората вършат по-разумен избор на артикули, когато са отпуснати и релаксирани.

Ето за какво, с цел да се разделите с ненужните килограми, би трябвало да извършите и опити да се разделите със напрежението. За задачата можете да опитате следното йогистко упражнение, което може да притъпи глада:

Поставете десния си палец в непосредствена непосредственост до дясната си ноздра, а безименния пръст и кутрето на лявата ноздра. С тяхна помощ запушете лявата част и вдишайте през дясната ноздра четири пъти. Издишването също става през свободния отвор. Същото упражнение приложете и посредством задръстване на дясната ноздра. Това извършения успокоява общото ву положение, а след него надали ще се замисляте за всякакви вкусни изкушения.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР