Когато спрете да задавате въпроси. Когато не оказвате натиск и

...
Когато спрете да задавате въпроси. Когато не оказвате натиск и
Коментари Харесай

Правилният човек ще влезе в живота ви само когато сте готови… Не по-рано…

 Когато спрете да задавате въпроси. Когато не оказвате напън и не изисквате, а позволявате всичко да се случва и да се развива.

Един ден верният човек ще влезе в живота ви.

Ще се появи в идеалното време. Когато спрете да задавате въпроси. Когато ще сте уверени в себе си. Когато нямате потребност от някой различен да ви направи щастливи. Защото към този момент сте щастливи.

Точният човек ще влезе в живота ви, когато пристигна време да разберете нещо. Когато се чувствате толкоз комфортно, че потънали в рутината, Вселената ще ви изпрати някой, който ще промени вашата действителност.

Точният човек ще влезе в живота ви, когато сте освободени от всички външни пластове на личността, нещо, което не е вашето СЕГА. Когато отстраните от живота си всичко, което не се вписва в него и ви прави нещастни.

Точният човек ще влезе в живота ви, когато му позволите. Когато не насилвате събитията и не тропате с крайник, а позволявайте всичко да се случва и да се развива органично.

Точният човек ще влезе в живота ви, когато се научите да се грижите за себе си. Когато се научите да не позволявате на другите да нарушават персоналните ви граници и да бъркат надълбоко в душата ви.

Точният човек ще влезе в живота ви, когато сте подготвени. Когато свършите цялата си вътрешна работа и се изцелите. Когато са научите на мира, самообладание и оптимизъм.

Точният човек ще влезе в живота ви, когато го заслужавате. Когато станете почтени за дълбока и духовна обич.

Точният човек ще влезе в живота ви, когато достигнете мир със себе си. Когато простите грешките си и простите грешките на другите. Когато сте свободни от обиди и самосъжаления. Когато душата ви се пречисти.

Когато се научите да обичате себе си да се научите да обичате другите.

Точният човек ще влезе в живота ви, когато и двамата сте подготвени за тази среща.

Това е магията на Вселената. ПОВЯРВАЙТЕ В ТОВА.

Carinaneuberth


 

Още по тематиката:

Kакви ще бъдат съдбоносните подсказки на ориста за знаците Зодиака до края на годината?

 

За Съдбата се пее в песни и се приказва в стихове, само че същинската и хубост се крие в нейната еластичност. Това не е нещо, което не може да се промени.…

Цялата публикация

Жребият на Съдбата

 

В  антични времена имало земи, известни със своя умен държател. При него, в миналото бедните земи, опустошени от набези, доста скоро почнали да процъфтяват. Освен с мъдростта си владетелят на тези…

Цялата публикация

Хороскоп на Съдбата: Кармичният път, начертан от звездите за знаците на зодиака

Какъв е смисълът на битието? Всички го разбираме по друг метод и го намираме в безусловно разнообразни неща. Всеки знак на зодиака сплотява общи стремежи и желания. Защото по този начин ни…

Цялата публикация

 

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР