Когато се управлява държавата - това са много сериозни отговорности.

...
Когато се управлява държавата - това са много сериозни отговорности.
Коментари Харесай

Рашидов: Един министър не може да прави такива неща

" Когато се ръководи страната - това са доста съществени отговорности. Той е доста симпатично младо момче, само че не е за там. Той още е с една детска душeвност и не знае къде се намира. Министерството на културата е едно тежко министерство. Жалко, че от време на време министър председателите не схващат това. Не може да събираш хора, които са помагали за едно читалище ", съобщи някогашният министър на културата Вежди Рашидов в студиото на " Денят ON AIR ".

Неговото мнение е, че когато един министър председател си избира екипа, с който ще работи, той би трябвало да му носи положителни дивиденти.

" Аз започнах да ръководя с бюджет на министерството от 92 млн., след два мандата като аз си отидох - бяха 180 млн. лева ", уточни Рашидов пред Bulgaria ON AIR.

По думите му като един министър не може да си правиш такива видео обръщения.

" Живеем в едно доста комплицирано общество, тъй като постоянно са обществени, само че доста малко схващат от някои неща ", добави някогашният министър на културата.

" Експериментите върху живите хора за неразрешени, каквито си разрешава държавното управление. Играят си с живота на хората. Няма да разреша това, което аз съм направил, някой да го приватизира. 10 години от живота ми мина ", посочи Вежди Рашидов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР