Когато се борите с излишните килограми, трябва да избягвате някои

...
Когато се борите с излишните килограми, трябва да избягвате някои
Коментари Харесай

Класически грешки при отслабване

Когато се борите с непотребните килограми, би трябвало да избягвате някои типичен неточности, които пречат на отслабването. Първата класическа неточност е изключването на цяла хранителна група от менюто.

Това автоматизирано води до липса на хранителни субстанции и провокира мощно предпочитание да се храните тъкмо с тези артикули, които са наситени с тези субстанции.

 Класически неточности при намаляване

Не изключвайте изцяло въглехидратите от менюто си, а преминете на постепенно усвоими въглехидрати – такива са пълнозърнестите артикули.

Друга неточност при смяна на общата визия е изпълняването са гама кардио извършения. Ако непрекъснато тичате по бягаща пътечка, само че не вършиме силови извършения, вие губите скъп асистент в реализиране на значимата си цел - отслабването.

Силовите извършения укрепват ставите, спомагат за повишаване на мускулната маса, спомагат за бързата обмяна на веществата и по-бързото изгаряне на калориите.

Грешка е да се спортува на гладно. Ако спортувате на празен корем, допускате огромна неточност. Когато спортувате на празен корем, организмът стартира да употребява калории от мускулите, а не от мастната тъкан.

Важно е да осигурите сила на тялото ви преди тренировката, защото това ще ви помогне да спестите загуба на мускулната маса и ще ви зареди със сили за тренировката.

Липсата на задоволително сън се отразява зле, в случай че спортувате и пазите диета. За вярното намаляване, при което резултатът се задържа дълго, е значимо да се наспивате задоволително.

Ако спите малко, това въздейства върху способността на организма ви да управлява апетита ви. Липсата на сън покачва изработването на хормон, който подтиква апетита, по тази причина, в случай че малко спите, ще хапвате повече.

Пропускането на храненията нанася сериозна щета на обмяната на веществата ви. Ако сред храненията минава доста дълго време, реакцията на организма ви ще е да забави обмяната на веществата, което ще удължи времето за намаляване.

Ако нямате задоволително време, с цел да се храните през няколко часа, вземете си шепа сушени плодове от някой био магазин или сандвич с пълнозърнеста филийка.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР