„Когато разглеждаме третия мандат, е много важно да видим мотива

...
„Когато разглеждаме третия мандат, е много важно да видим мотива
Коментари Харесай

Проф. Христова: Президентът няма да даде трети мандат на БСП

„ Когато преглеждаме третия мандат, е доста значимо да забележим претекста на президента. Според мен претекстът на президента няма да е да даде този мандат на БСП”. Това сподели в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS политическият психолог проф. Антоанета Христова.

Тя изясни убедеността си с това, че президентът нямал доста положителни връзки с Българска социалистическа партия. „ По-вероятно е мандатът да е на ДБ”, уточни професорът.

Христова не бе безапелационна дали ще се осъществя трети мандат или ще има нови пердсрочни избори. " Моето чувство е, че всичко може да се случи. Защото отговорността към гласоподавателя е да бъдеш доста по-категоричен: правя-не върша държавно управление, пробвам се-не се пробвам ".

„ Единствените политически партии, които са споделили каква е позицията им изрично - че няма да вършат държавно управление - са тези, които са в съпротива. Четирите, изключително Има Такъв Народ, продължава да го играе и да държи фена на къса верижка. Държането на къса верижка на фена е неприятно – поради това, че фенът сега е в доста високи равнища на стрес. Не би трябвало да го държим на къса верижка ", добави психологът.

Според нея при догадка за предварителни избори: " Тези, които са дали своят вот за Политическа партия, те няма да гласоподават за ПП”. И още: " Ако изборите са почтени, разпределението на политическите партии ще бъде доста друго от това, което чакаме в момента”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР