Когато разбрах, че съпругът ми ми е изневерил за втори

...
Когато разбрах, че съпругът ми ми е изневерил за втори
Коментари Харесай

Съпругът ми два пъти ми изневери с учителката на дъщеря ни и целият клас разбра за това

Когато разбрах, че брачният партньор ми ми е изневерил за повторно, бях унищожена и написах известие до най-хубавата ми другарка, в което ѝ описах всичко. Но това не ми беше задоволително и взех решение да разкрия всичко и изпратих историята в групата на класа в WhatsApp. Бях много сюрпризирана, когато всички майки и даже някои татковци ми изпратиха известия, в които ме поддържаха.

Аз съм на 34 години, а мъжът ми е на 37. Женени сме от осем години и имаме наследник на седем и щерка на шест години.
Когато синът ми потегли на учебно заведение, беше явно, че татковците харесваха учителката в начален курс - в това число и брачният партньор ми.
Аз му се подигравах за ученическото му въодушевление, само че шегите ми стопираха няколко месеца по-късно, когато една другарка ми сподели, че го е видяла да се измъква от вкъщи на учителката късно вечерта. Той си призна всичко и сподели, че в действителност съжалява за това.

 невярност

Обеща, че в никакъв случай повече няма да се отклони. Винаги е бил огромен пияница и първият път, когато изневери, беше в средата на в действителност неприятен за него алкохолен интервал. 

Обвини за изневярата алкохола и сподели, че ще се отърве от него.

Наистина го понижи до най-малко и аз повярвах, че сме преодолели най-лошото.

Когато през септември щерка ни трябваше да тръгне на учебно заведение за първа година, нещата още веднъж потеглиха надолу.

 невярност

Приехме, че за децата ни е по-добре да останат в същото учебно заведение, макар случката.

След това брачният партньор ми стартира да пие още веднъж, да се държи гадно и сериозно с мен и да крие телефона си. Знаех, че нещо не е наред. Скоро по-късно открих в телефона му доказателство, че още веднъж се среща с учителката.

Бях унищожена, само че най-после се престраших да го опиша на всички Сега просто не мога да понеса съчувствените им погледи. Как да се оправя с това? Психолог ми даде решенията по моя проблем:

„ Веднъж си му дала прошка, само че за жалост очевидно повече не може да му се има доверие.

Нищо няма да се промени, до момента в който не си признае за казуса с алкохола. Не можеш да го принудиш принудително.

 невярност

Разбира се, прекаляването с алкохола е нездравословно за физическото и прочувственото му здраве, само че той не може да употребява това като опрощение за изневярата. Предстои ти да вземеш някои сложни решения.

Ако питието и другата жена значат повече за него, в сравнение с за теб и фамилията ти, може би е най-добре да си тръгнеш дружно с децата.
Ако той не се промени, тогава потърси професионална помощ за да спре алкохола вечно. Но дали заслужава още един късмет? “.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР