Когато правим секс с някого, ние буквално разголваме душите си

...
Когато правим секс с някого, ние буквално разголваме душите си
Коментари Харесай

Какво мъжете винаги забелязват по време на секс?

Когато вършим секс с някого, ние безусловно разголваме душите си пред него.Сексът е едно от най-интимните дейности, които можем да имаме с човек, и като такова е напълно естествено да се тревожим за редица разнообразни неща.

Притесняваме се дали изглеждаме добре за тях, дали виждат тези странни стрии или считат, че не сме положителни в леглото.

Чудили ли сте се в миналото какво виждат момчетата в леглото? Той в действителност ли вижда тези дребни неща, които ви тормозят? Ето каква е истината какво виждат момчетата в леглото и дали би трябвало да се притеснявате.Интимността е нещо прелестно и положително, изключително за мъжете, които обичат, когато обичаната им поема самодейност в леглото. Мъжете виждат доста неща в своята жена в леглото, за които не престават да мислят даже след половия акт. Независимо дали става въпрос за бельото или за напуканите нокти, всичко е обвързвано с дребните неща, които притеглят мъжете към дамите в леглото.

 infomax-logo-50-15-HW

Но не хигиената или телесният целулит са това, за което дамите считат, че мъжете мислят! Съвсем друго е!Мъжете не виждат дребните детайлности, върху които дамите се концентрират – строшен нокът, косъмче към бикини зоната, напукани пети и от сорта. Мъжете гледат много по-мащабно на нещата и виждат напълно разнообразни неща.
Ето няколко неща, които мъжете в действителност виждат у дамите по време на интимния акт!

Какво мъжете постоянно виждат по време на секс?

Начинът, по който се движат женските тела

 секс Какво мъжете постоянно виждат по време на секс?

Мъжете виждат по какъв начин тялото на колегата им се движи по време на секс. Те виждат дали придвижването на тялото е сковано или гъвкаво. Мъжете копнеят да бъдат допустимо най-близо до тялото на колегата си по време на акта. Те ненавиждат, когато дамите се усещат доста сковани и неуместни по време на акта, тъй като това им основава усещането, че последните не се усещат удобно с тях.

Очите ви

 секс Какво мъжете постоянно виждат по време на секс?

Мъжете обичат да виждат очите на колегата си по време на секс. Всякакви мисли се въртят в главата им – харесва ли го голото ми тяло или ме ревизира? Мъжете се пробват да схванат езика на тялото на дамите, като ги гледат в очите и по тази причина са склонни да откриват зрителен контакт с колегата си.

Вашият глас

Това е нещо, което мъжете в действителност виждат. Те се пробват да схванат, че в случай че гласът на тяхната жена е по-дълбок от нормално, това е тъй като са доста възбудени. Ако сътрудникът им се задъхва, те може да са просто изтощени, само че в случай че гласът е по-дълбок, те са възбудени – и това значи, че този секс ще бъде в действителност добър!

Вашето долни дрехи

 секс Какво мъжете постоянно виждат по време на секс?

Мъжете са склонни да виждат какво долни дрехи носи тяхната жена по време на секс. Ако е остарял и изхабен, това значи, че тяхната жена в действителност не е положила старания. Не че всички мъже се оплакват, само че сигурно им харесва, когато тяхната жена носи необикновено долни дрехи, с цел да ги впечатли в леглото!

Къде са обичаните ви „ места “.

Всяко момиче е друго. Те ще желаят да знаят какво обичате да чувствате, къде желаете да бъдете докосвани и всички огромни пречупвания, които може да имате. Ако си интелигентен, ще се постараеш да им покажеш въжетата. Те ще ви благодарят и евентуално ще получите по-качествен секс.

Вашата разпоредителност

 секс Какво мъжете постоянно виждат по време на секс?

Ако мъжете правят цялата работа, а дамите просто чакат да видят какво ще се случи по-нататък, това е симптом на индиферентност, която убива ентусиазма и желанието за секс у мъжете. Така че разменяйте функциите си понякога и покажете самодейност, разкопчавайки панталоните му, обяздвайки го и от сорта.

Ако имате някакви специфични умения

Знаете ли това необикновено нещо, което можете да извършите с езика си? Да, те ще виждат това, ще го обожават и също ще го запомнят по-късно, когато мислят за вас. Ако сте същинска рокзвезда в леглото, не се заблуждавайте: те постоянно ще пазят този спомен… и ще се опитат да се върнат в леглото с вас, с цел да вършиме още веднъж секс.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР