Когато почина се появило предложението на вратата гримьорната, която ползвал

...
Когато почина се появило предложението на вратата гримьорната, която ползвал
Коментари Харесай

Гавра С Паметта На Чочо Попйорданов В Народния Театър!

Когато умря се появило предлагането на вратата гримьорната, която употребил приживе да се постави табелка. На която със златни букви да се напише неговото име. Така сътрудниците на артиста желали да овековечат паметния хъш.

Вече шеста година концепцията остава без реализация. Когато си отиде от този свят Чочо се твърдеше, че самодейността ще бъде подкрепена както от театралния бюджет, по този начин и със средства на самите актьори. Които ще дадат пари като подаяние.

Не стига, че обещаното потъна в забвение, само че даже и елементарния надпис с името му бил изчегъркан. Жената на Чочо с огорчение споделя, че такава орис ще сполети и Иван Ласкин. Който отпътува при приятеля си тази година точно на огромния християнски празник Богоявление, предават от retro.bg.

Вдовицата на артиста е една от най-големите опори на Алекс Сърчджиева. Тя бе най-близко да нея по време на тежката болест на Ласкин, на погребението и през днешния ден.

Даниела с болежка призна, че изпитала огромна компликация да каже на своята щерка, че чичо Иван е отпътувал при баща й. Ласкин бил като втори татко за дребната Катя откогато нейния умря.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР