Когато Пазителите на галактиката“ излезе през 2014 година, той ознаменува

...
Когато Пазителите на галактиката“ излезе през 2014 година, той ознаменува
Коментари Харесай

„Пазителите на галактиката Vol. 3“: Подходящият край на една противоречива трилогия

Когато „ Пазителите на галактиката “ излезе през 2014 година, той ознаменува нов стадий от развиването на споделената кино галактика на Marvel Studios. Тя към този момент бе извънредно сполучлива поредност, с няколко шлагера с доходи в размер над 1 милиард $, само че лентата на режисьора Джеймс Гън сподели доколко феновете са обикнали продукциите на Marvel и имат религия в тяхната развлекателна стойност.

Watching this scene after Guardians of the Galaxy Vol.3 really hits differently!
— Gugga Leunnam (@GuggaLeunnam)
Преди „ Пазителите на галактиката “, героите на Marvel бяха лимитирани главно до човешки персони като Железния човек, Капитан Америка и Тор. Филмът от 2014 година потвърди, че аудиторията е подготвена да гледа говорещи еноти и дървета в основните функции в касов летен блокбъстър, чиито приходи в последна сметка надвишиха 800 милиона $. Логото на Marvel бе цялото увещание, от което феновете имаха потребност, с цел да отидат на кино.

Почти 10 години по-късно, Пазителите към този момент са крайъгълен камък във вселената от супергерои на могъщото студио, а актьорите, които ги играят, наред с режисьора, са подготвени да потърсят нови провокации отвън тези функции. Заключителната част от галактическата трилогия на Джеймс Гън споделя същите недостатъци и мощни страни като двата си предшественика.

И трите ленти почиват на обикновени сантименталности, надалеч от по-комплексните претекстове на персонажите в по-реалистични и качествени продукции на Marvel като филмите за Капитан Америка, да вземем за пример. „ Пазителите на галактиката Vol. 3 “ извежда това в прекаленост, употребявайки близки фрагменти на очичките на дребни животинчета, с цел да дърпа мечтаните струни в сърцето на фена.

The #1 movie in the galaxy
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР