Когато общувате, изпращате много съзнателни или несъзнателни сигнали на отсрещната

...
Когато общувате, изпращате много съзнателни или несъзнателни сигнали на отсрещната
Коментари Харесай

Истината е в очите: как да разкриете скритите намерения на всеки по погледа му

Когато поддържате връзка, изпращате доста съзнателни или несъзнателни сигнали на отсрещната страна, които издават действителните ви усеща, мисли и планове.

Посоката на погледа ви и методът, по който гледате събеседника си , са измежду знаците, разкриващи страстите и положението на мозъка ви .

И макар че е съвсем невероятно да упражните умишлен надзор върху очите си от самото начало, до момента в който поддържате връзка, посредством разчитането на погледа може да разберете какви са същинските планове на близките.

Някои проучвания от дълго време са открили, че очите в действителност са прозорците към душата, защото можем да получим много точна информация за някого, в случай че просто проследим очите му.

Според изследването Reading the Mind in the Eye Test (RMET) през 2003 година от Саймън Барон-Коен и други учени от университета в Кеймбридж, хората имат способността да разпознават вътрешните положения, като следят очите на различен човек.
 image2_16x9.png Плутон е в Народоосвободителна въстаническа армия ЕРА: какво да чака всяка зодия през идващите 20 ГОДИНИ На фокус
Според обява на психолози в изданието Current Directions in Psychological Science размерът на зениците също може да разкрие доста за желанията и страстите на другите.

Това е по този начин, тъй като „ размерът на зеницата не е под ваш непринуден надзор “. Можете да се усмихнете подправено, с цел да покажете интерес, само че зениците разкриват същинските ви страсти и неналичието на интерес.

Когато разберете по какъв начин да разчитате погледа на хората, можете да определите дали някой ви лъже или е почтен , както и какво е отношението му към вас .

Писателят и откривател Ванеса Ван Едуардс прецизира: „ Първата стъпка, с цел да разберете дали някой ви лъже, е да намерите неговата базова линия. Базова линия назоваваме това накъде някой гледа, когато е в естествени, незастрашаващи условия. “

След като сте съумели да определите базовата линия на индивида, можете да анализирате придвижванията на очите му. Ето по какъв начин:
 13 знака, с които погледът ви издава какво в действителност мислите  13 знака, с които погледът ви издава какво в действителност мислите  13 знака, с които погледът ви издава какво в действителност мислите  13 знака, с които погледът ви издава какво в действителност мислите
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР