Когато на военната авиация се гледа като средство за лични

...
Когато на военната авиация се гледа като средство за лични
Коментари Харесай

Радев: Когато на авиацията се гледа политически, винаги ни излиза скъпо

Когато на военната авиация се гледа като средство за персонални политически ползи, когато се погазва военната експертиза - постоянно ни излиза скъпо и води до хабене на публичен запас, до занижени качества и загуба на човешки животи. За това предизвести президентът Румен Радев, откакто одобри почетния часовой и сервира венци цветя по случай Празника на авиацията и на Българските военновъздушни сили.

Радев изясни, че авиацията е една доста комплицирана технология и целият развой по нейното договаряне, приемане и отстояване се простира отвън визиите на този, който взима решенията. Затова би трябвало да се слуша и почита военната експертиза, прикани президентът.

По думите му България , само че на военната авиация би трябвало да се гледа като средство за отстояване на националния интерес и за гарантиране на националната сигурност.
 Искаме да купим още осем изтребителя F-16 Block 70
Искаме да купим още осем изтребителя F-16 Block 70

Планираме покупка и на нови три-координатни радари

Според него българските военновъздушни сили постоянно са били притежател на националната горделивост , на националните добродетели, на патриотизма, на народолюбието, на новаторството и на напредъка. Румен Радев пожела на всички чиновници на Военновъздушни сили доста здраве и триумфи.

Той изрази вяра, че Конституционният съд да отбрани Конституцията от незнанието и гаврата, които се сервират от ръководещите.
 Каракачанов не се ангажира със периоди за вторите Ф-16
Каракачанов не се ангажира със периоди за вторите Ф-16

При " зашеметяващо добра " оферта диалозите можело да стартират незабавно

По отношение на първото съвещание от 10 месеца на Радев означи, че хората в комисията са експерти и хора, отдадени на България, които ще защитят ползите на страната ни. Неговото обръщение е повече за политиците, които взимат решенията - те не могат да абдикират от този значим за България, за Северна Македония и за Европейския съюз развой. Крайно време е да се откри политическо решение, което да утвърди всички правила на добросъседство, на положителни взаимни връзки и на , настоя Румен Радев.

Според него за взаимни отстъпки постоянно има място, само че взаимни отстъпки не могат да бъдат осъществявани с история, еднаквост, език и с претенции за национални малцинства , тъй като има дълготрайни последици за връзките вътре в единния Европейски съюз.
 Каракачанов: Няма спор за готовността за посрещането на Ф-16
Каракачанов: Няма спор за готовността за посрещането на Ф-16

На този стадий всички финансови средства са ориентирани към създаване на инфраструктура
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР