Когато на улицата се натъква на папараци, 61-годишната Шарън Стоун

...
Когато на улицата се натъква на папараци, 61-годишната Шарън Стоун
Коментари Харесай

Шарън Стоун: След инсулта загубих всичко

Когато на улицата се натъква на папараци, 61-годишната Шарън Стоун постоянно се усмихва, с цел да бъде образец за оптимизъм , само че мнозина нейни фенове помнят какви тествания стоят зад тази усмивка. През 2001 година актрисата претърпя кръвоизлив в мозъка . След инсулта тя задълго изчезна от екраните .

В изявление неотдавна за Variety тя си спомни за това време и ненадейно направи съпоставяне с починалата принцеса Даяна .
 Guliver/Getty Images
„ Бях една от най-горещите звезди на Холивуд . С принцеса Даяна бяхме толкоз популярни ! Тя умря , а аз получих инсулт . И двете бяхме забравени ”, показа Стоун.

Тя била настанена в болница едвам три дни след самия инсулт , когато към този момент не могла да търпи болката в главата . Взела си двегодишна отпуска , само че възобновяване на здравето й лишило 7 години .-->
 Guliver/Getty Images
”Хората постъпиха грубо с мен. Не мисля, че те са схващали какъв брой рисков е инсултът за дамата и какво е належащо, с цел да се възстановиш след него… Трябваше да си заложа къщата . Загубих всичко , каквото имах, изгубих своето място в бизнеса ”, горчиво установи звездата.

Тя призна, че босът на LVMH Бернар Арно просто я е избавил в сложната обстановка , като й предложил контракт с Christian Dior .

В изявлението Шарън Стоун прикани всички дами да бъдат деликатни към здравето си. „ Ако болката в главата не ви минава, нужен ви е доктор. Попаднах в болничното заведение едвам на третия или четвъртия ден след инсулта. В такава обстановка множеството хора умират . Моят късмет да оцелея след интервенцията беше най-малък . А месец след нея никой не знаеше дали ще съумея да се измъкна ”, съобщи актрисата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР