Фън Шуй е философия, която може да пренареди ежедневието ни.

...
Фън Шуй е философия, която може да пренареди ежедневието ни.
Коментари Харесай

Фън Шуй съветва: Изхвърлете скъсаните и мръсни дрехи от гардероба си!


Фън Шуй е философия, която може да пренареди всекидневието ни. За задачата обаче би трябвало да се взрете даже в дрешника си.

Колкото и да е мъчно за поверие, опасност за щастието ви може да пристигна даже от обичания ви суичър или дънки.

Според философията на фън шуй колкото по-близо е даден предмет,
толкоз по-голямо въздействие оказва той
върху физическото и прочувственото положение на индивида. А кое е по-близо до нас от ежедневните ни облекла?

Колкото и да е мъчно за поверие, опасност за щастието ви може да пристигна даже от обичания ви суичър или дънки. За да избегнете проблемите, прегледайте деликатно дрешника си. И обърнете внимание на 10 неща, които може да унищожават живота ви без да го осъзнавате.
Мръсни и скъсани облекла
Носенето на скъсани и мръсни облекла е най-лошото. Вещите с дупки провокират проблеми в работата, финансите и персоналния живот. А мръсотията притегля негативността. Веднъж месечно правете проверка на дрешника и се отървете от всичко, което не носите.

Не съжалявайте за нещата, които са се развалили или избледнели. Ктарите облекла не би трябвало да пречат на щастието ви. А в случай че обичаните ви детайли от дрешника могат да бъдат възобновени, незабавно се заемете с това.
Дрехи втора ръка
В момента извършването на покупки на облекла втора ръка е по-популярно от всеки път. Изглежда, че то има доста плюсове. Пестене на пари, грижа за околната среда и опция да се намерят в действителност редки находки. Но е належащо да се помни, че движимостите постоянно носят силата на предходните притежатели и имат памет. Колкото по-дълго човек е носил дадена дреха, толкоз по-осезаема е неговата диря.

Ако сте познавали и обичали добре предходния притежател, бъдете спокойни. В други случаи това е въпрос на шанс – може да получите облекла от ръката на прелестен човек, само че може да се случи и противоположното. Когато купувате движимости в магазините за втора ръка, наложително се вслушвайте в интуицията си.
Изкуствени материали
Естественият състав на облеклата (коприна, памук) оказва помощ за привличането и задържането на позитивни сили. Но облеклата, направени от изкуствени материали (найлон, вискоза, полиестер), не могат да се похвалят с такава дарба. Хората, които избират неестествените нишки, по-често са изложени на разрушителни трептения.
Черен цвят
За доста хора черното е обичана класика, само че за феновете на фън шуй този цвят е неразрешен. Мрачният колорит има нездравословно влияние върху психическото и физическото здраве. Ако предпочитате напълно черно, не се учудвайте, че може да се чувствате тревожни и мрачни.

За да решите този проблем, прибавете ярки цветове в живота си – бялото, жълтото и синьото се считат за по-хармонични.
Агресивни щампи
Малко хора се замислят за обстоятелството, че щампите върху роклята въздействат на човешкото положение. Избягвайте нападателните и привличащи вниманието рисунки: черепите и други страховити изображения върху облеклата притеглят съответните злокобни трептения в живота ви. Ще би трябвало да се откажете и от смелия скотски принт.

„ Хищните “ или ярки цветове са директно свързани с експанзията и напрежението. Геометричните щампи също са нежелателни: те затварят силата в рамки. Вместо това потърсете флорални претекстове. В допълнение към положителната аура ще получите стотици заслужени похвали.
Райета
Ярките райета са на мода през този сезон, само че даже елементарният принт може да бъде унищожителен. Има едно значимо предписание: отвесните райета постоянно са по-добри от хоризонталните. Препоръчително е да забравите за косите райета – те нарушават салдото и притеглят неприятни сили. Подхождайте отговорно към избора на привличащи вниманието цветове: да вземем за пример стилната композиция от черно и оранжево е обречена на злощастие.
Мини дължина
Много хора не могат да си показват дрешника си без обичаните си минипола и рокли, само че тази фешън взаимозависимост има своите дефекти. Облеклото е самобитна отбрана против разрушителните сили. Колкото по-къса е дължината на облеклата ви, толкоз по-лоши могат да бъдат следствията. И въпросът тук напълно не е в нежеланото внимание от страна на мъжкия пол. Прекалено откровените тоалети усилват концентрацията на най-ниските трептения.
Тесни облекла
Не по-малко значима роля играе и кройката. Ежедневните облекла би трябвало да са комфортни и да не са прекомерно тесни. Тесните облекла не би трябвало да се предлагат по няколко аргументи. Първо, те са стягащи и вредят на здравето ви. Второ, те затварят силата ви в клетка и не ѝ разрешават да излезе. Това може да накара фена на тесните панталони и горнища да се усеща слаб или приспивен.
Крещящи надписи
За да се откроят от тълпата, хората носят тениски с крещящи надписи и смели лозунги. Никой няма да оспори обстоятелството, че по този метод в действителност е допустимо да се притегли вниманието. Но дружно с това в живота на човек навлизат и негативни сили. Внимавайте какво излъчвате: даже една фраза върху облеклата ви може да съсипе деня.
Асиметрия
Хармонията се нарушава и от асиметрията. Ако харесвате неща с ясно изразени линии и остри ъгли, имаме неприятни вести. Смята се, че притежателите на такива облекла постоянно изпитват тревога и дискомфорт. Може би си коства да предпочетете по-плавни извивки, които ще ви избавят от неразположенията, написа fakti.bg.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР