Когато грее слънце, може да бъде толкова релаксиращо да работите

...
Когато грее слънце, може да бъде толкова релаксиращо да работите
Коментари Харесай

За да няма плевели в градината през пролетта, направете това сега

Когато грее слънце, може да бъде толкоз релаксиращо да работите на открито в градината. Въпреки че, когато мислим за работа в градината, мислим главно за засаждане на семена или пресаждане на растения, за жалост, премахването на градинските бурени също е част от дилемите. Можете да изскубете плевелите на ръка, само че това е доста досадна и пипкава работа. За благополучие, има доста по-лесен метод да се отървете от тях.

Химикали

Можете да си купите всевъзможни химикали, с цел да накарате плевелите да изчезнат, само че това не е здравословно за вас, а вреди и на околната среда. Вместо това можете да извършите собствен личен домакински хербицид, който е също толкоз ефикасен (или даже по-ефективен).

Необходими ще са ви:

480 мл ябълков оцет

140 г сол

Малко веро
Цветята ви са почнали да умират? Сложете тази тор и ще се съживят
Повечето хора знаят, че потреблението на яйца носи доста изгоди за здравето на човешкия организъм. Но дали това се отнася и за техните че...
Прочети повече
огромна бутилкас пулеризатор

Ето какво би трябвало да извършите:

Поставете оцета, солта и верото в бутилката. Смесете ги добре, тъй че солта да се разтвори напълно. Тази стъпка е значима, тъй като в случай че не се разтвори изцяло, бутилката може да се запуши.

Напръскайте сместа върху плевелите, само че се уверете, че не пръскате върху цветята или растенията си, които са наоколо, тъй като тази примес ще повлияе отрицателно и на тях и рискувате да ги съсипете.

Друга съразмерност, която можете да опитате е единствено с вода и оцет: 240 мл вода и 240 мл оцет.

Още от ГРАДИНАРСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР