Когато говорим за подсъзнанието, дори ада на червеите изглежда по-добър.

...
Когато говорим за подсъзнанието, дори ада на червеите изглежда по-добър.
Коментари Харесай

Как да свържем съзнанието с подсъзнанието си

Когато приказваме за подсъзнанието, даже пъкъла на червеите наподобява по-добър. Когато осъзнаем, че сме изгубени в спомените, които имаме в себе си, живота ни се прекатурва. Спомени от сътворението на света. В началото няма да ти хареса кой си и с кой крайник куцаш. Всички имаме секрети, доста интимни и тъмни, страшни и чудовищни, скрити надълбоко в подсъзнанието ни. И тези секрети, завещани от нашите предшественици, строго охранявани от Пазителя на Прага, безусловно безшумно и решително ръководят целият ни живот.

Никога не презирайте своите мъртви. Нито своите родители. Нашите мъртви са нашите учители. Защото живеят в нас, в нашите мемории, мемоари. Човекът има две души. Едната душа е съзнателна, практична, разумна, умна, това е лявото полукълбо, което безусловно лети. Другата душа е подсъзнателната, дясното полукълбо, там е повторението. Около 95-97% от това, което е всеки един от нас, е заровено в мемоари, в дясното полукълбо на мозъка, по тази причина и го назоваваме повтаряне.

Фараоните са знаели, че в случай че съумеят да свържат двете полукълба на мозъка, са можели да станат богове. За нас е значимо да свържем двете си души или двете полукълба на мозъка си, с цел да разберем кои сме в реалност, да се освободим от спомените, които носим в себе си, да се опознаем и да заживеем личния си живот.

В противоположен случай може да се получи тотално делене на душите ни, на двете полукълба на мозъка ни. Това се случва с хората, които страдат от разнообразни деменции, алцеймер, не помнят предишното си, спомените, тайните, не помнят кои са. Дори не помнят да дишат. И това е единствено, тъй като не са свързали двете си души, двете полукълба.

Хората, които имат рзвито съвсем единствено дясното полукълбо, могат да са толкоз студени, като Хитлер, необикновено интелигентни, това са тираните в историята. И които са с повече развито ляво полукълбо са огромните музиканти, художници, поети като Моцарт, Ван Гог… 70783614

Не отстранявайте, не забравяйте, нито подценявайте мъртвите от живота си. Открийте в родословното си дърво кои са учителите ви, грешките на кого поправяте и когато имате проблеми, отидете на гроба им, говорете с тях, напишете им писмо, занесете им цветя. Всякаква психомагия работи за разблокиране на информацията. Медитирайте с тях, покрай тях, където е техния дух, говорете за уроците, които са ви оставили. Благодарение на тях, вие сте на този свят.

Благодарете им, че са заложили на вас цялото си доверие, цялата си любов и сигурност, че вие сте най-точния човек, който може да поправи техните неточности.

В началото може да ви е мъчно или да го виждате като непостижимо за вас, поради сложния и конфликтивен живот, който са ви оставили в завещание, само че това е процеса на живота. Мъртвите мемоари, които носите във вас, могат да трансформират живота ви. Ако нещо не ви харесва в живота ви, търсете отговора вътре във вас или в историите от родословното дърво, които пазите надълбоко в себе си. Ако не го извършите, не обединявате всичко, което сте. А тези мемоари просто идват да ви покажат пътя, по който би трябвало да вървите или да не вървите.Но в случай че не знаете каква тъкмо информация носите в себе си запаметена, не можете да измененията нищо.

Учете се от всичко, каквото са ви оставили в завещание вашите предшественици. Превърнете мъртвите мемории в живот. Използвайте целия житейски опит на предците си, тъй като е част от вас. Те са вашите учители. И единствената история, която ви е нужна и наложителна да знаете, е историята на вашия жанр. И знайте, че няма нищо неприятно, нито положително, просто е. Това не е мистицизъм, нематериалност, набожност или спиритуализъм, това е истината за живота ни. Живеем живота на нашите мъртви.

Обвий дървото си с обич, открий кой в реалност си ти, защо си слязъл на тая земя и в тоя живот!
Ключа е да трансформираме мъртвите в живот.

Винаги има последствия, дали действаме или тъпчем на едно място, последствията са неизбежни.

Всеки избира за кои последствия да рискува.

Инфо: http://www.bionevroemocia.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР