Когато една планета е ретроградна, нейните енергии са обърнати навътре

...
Когато една планета е ретроградна, нейните енергии са обърнати навътре
Коментари Харесай

Как ретроградността на планетите влияе на кармата

Когато една планета е ретроградна, нейните сили са обърнати във вътрешността и стават по-субективни. Енергията се демонстрира по-бавно във външния свят, отчасти тъй като човек е податлив да мисли по-задълбочено...

Според Мартин Шулман, ретроградните планети са склонни са преминат през бариерата на времето. Човек придвижва мемоари от минали животи в сегашното.

Ретрограден Меркурий. Обръща мислите ни обратно - карайки ни да се връщаме към събития и минал опит. Мисловният развой е по-скоро несъзнателен, в сравнение с съзнателен. Във взаимоотношенията си реагираме по този начин като че ли близките са хора от предишното ни.



Ретроградна Венера. Води до компликации в свободното изложение на любовта и възприятията към другите. Усещаме неналичието на прочувствено задоволство и интерпретираме събитията през призмата на това какъв брой любов получаваме или не. Преувеличават се загубите, получените рани. Във връзката си с останалите разкриваме това, което е съхранено в спомените на душата от предишните животи. Възможно е да бъдат блокирани връзки и любовни връзки, заради боязън от повторение на събитията от предишното.

Ретрограден Марс. Енергията се обръща във вътрешността, в това число половата сила. Склонни сме да пресъздаваме посредством разнообразни обстановки минали животи и опит. Възможно е да се върнете към остарели познанства, връзки, хора, които са ви карали да се чувствате добре.



Ретрограден Юпитер. Обръща силата за уголемение във вътрешността, тъй че да има по-голям вътрешен напредък, нравствен. Това води до отсрочване, до ново обмисляне на към този момент взети решения. Търсим своята истина, намираме мъдрост, свободен дух.

Ретрограден Сатурн. Получаваме втори късмет. Съмнявате се в своята полезност и справедливост. Но душата е достигнала своята зрялост и реализира всичко, което сте си сложили като цел. Вървите напред посредством реализиране на съвършенство. Минавате по остарял път, с цел да извършите нещата по този начин, както е трябвало... 



Ретрограден Уран. Трудно показваме себе си, своята характерност. Преоткривате себе си, задачите си, концепциите си. Пътят е дълъг и сложен, само че в случай че сте упорити, в случай че сте себе си, ще съумеете.

Ретрограден Нептун. Търсим мистерии, духовни загадки, следваме интуитивно своя несъзнателен разум. Време за духовна еволюция. Време е да се научите да различавате фантазиите, които са нереални от тези, които ще ви създадат щастливи. И да следвате интуицията си.

Ретрограден Плутон. Обръщаме се във вътрешността към своето подсъзнание. Толкова надълбоко, че някои от нас стигат и до свръхсъзнанието. Използвайте силите си единствено за позитивни неща. Възможно е прераждане. Живейте тук, в действителното, само че не губете връзката си с духовното.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР