Когато човек има нужда от седемместен автомобил, обикновено се сеща

...
Когато човек има нужда от седемместен автомобил, обикновено се сеща
Коментари Харесай

Прилично седемместно комби за 5000 лв.

Когато човек има потребност от седемместен автомобил, нормално се сеща за класа на SUV-тата или на вановете. Съгласни сме, че това са най-разумните решения, в случай че имате огромно семейство, или постоянно пътувате с другари.

Има обаче едни коли, за които рядко се сещаме. Те са общоприети комбита, само че разполагат с компромисен трети ред седалки. Обикновено там може да седне някое дребно дете или възрастен човек, само че за къси дистанции. Поне в случай че желае по-късно да върви обикновено. Мястото е лимитирано, това е реалност, само че дано сме почтени и признаем – какъв брой постоянно ви се случва да возите шест души в колата си?

Предлагаме ви едно практично комби с цена от порядъка на 5000 лева, което ще ви служи правилно в редките моменти, в които имате потребност от още две места за сядане. Става дума за Peugeot 307 SW. Това е може би най-популярния автомобил в този сегмент. Peugeot 307 SW е относително широкопредлаган автомобил на пазара на втора употреба коли в България.



Повечето коли са оборудвани с 2.0-литров HDI турбодизелов мотор, който се предлага в три версии: с 90, 110 и 136 к.с. На която и от тях да се спрете, обърнете внимание на слабото място на тези коли - филтърът за твърди частици, който с годините се запушва и се нуждае от промяна. Лесно можете да познаете, че с него има някакъв проблем, в случай че на екрана свети съответния знак.

Иначе у нас се намират прилични екземпляри, само че има и много позахабени. Ценово варират в значителен диапазон, нож за към 5000 лева можете да намерите обичайно френско седеместно комби. Вижте какви екземпляри от модела Peugeot 307 SW със седем места се оферират на родния пазар ТУК .


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР