ФОРТ ЛОДЪРДЕЙЛ, Флорида (AP) — Нагоре с 1-0 в кръг

...
ФОРТ ЛОДЪРДЕЙЛ, Флорида (AP) — Нагоре с 1-0 в кръг
Коментари Харесай

Пантерите казват, че трябва да са по-добри в мач 2. И това е, след като победиха Ойлърс в мач 1

ФОРТ ЛОДЪРДЕЙЛ, Флорида (AP) — Нагоре с 1-0 в кръг 1 против Тампа Бей, Флорида Пантерите споделиха, че би трябвало да се оправят. Намаляха с 1-0 в кръг 2 против Бостън, те го споделиха още веднъж. Нагоре с 1-0 във финала на Източната конференция против Ню Йорк Рейнджърс, същата работа.

И в този момент, водейки на финала за Купа Стенли с 1-0 над Едмънтън Ойлърс, влизайки в мач 2 в понеделник вечерта, нищо не е изменен.

Няма да има разпределяне, Пантерите — спечелили с 3-0 в първия мач за Купата — настояха в неделя. Без смяна на метода, без възприятие за достижение, нищо с изключение на изпитание да бъде още по-резултатен в мач 2 против тим на Ойлърс, който ги превъзхожда с един звук в мач 1 и рядко бива затварян в атака в поредни мачове.

„ Най-важното е това, което можете да научите от играта “, сподели треньорът на Пантерите Пол Морис. „ Къде можеш да станеш по-добър? Искате да смекчите всичко това, когато седнете и гледате видеоклипа си, тъй като другият екип също получава възнаграждение. Това са някои дос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР