Когато човек е нещастен, той губи мотивация и желание за

...
Когато човек е нещастен, той губи мотивация и желание за
Коментари Харесай

Тези 6 зодии ще са нещастни през ЮЛИ

Когато човек е трагичен, той губи мотивация и предпочитание за каквото й да е било. Сърцето му е свито на топка, а в гърлото му е заседнала буца и не му разрешава да преглътне.

Понякога това се случва на всеки от нас. Нещастието ни спохожда в един или различен миг, само че ние би трябвало да бъдем мощни и да не му разрешаваме да ни пречупи. В противоположен случай ще бъдем губещи, а това може да рефлектира върху доста звена от живота ни.

През месец ЮЛИ 6 зодии ще се почувстват нещастни и на прага на голяма пропаст.

Ето кои са те:

Телец

Телците ще усетят горчивия усет на нещастието през летния месец. Те няма да се усещат задоволени от нещата, които правят. Ще имат проблеми в фамилията си, а на работното място ще им се наложи да понесат не малко рецензии. Всичко това ще ги срине радикално и ще им се наложи да проявят доста воля и темперамент, с цел да се изправят още веднъж на крайници и да продължат по пътя си напред.

Овен

И на Овните няма да им е елементарно през ЮЛИ. Те ще попаднат като в обаян кръг. Сърцето им ще крещи едно, а разсъдъкът ще слага забрани. Ще им е мъчно сами да решат кой път е верен и кой неверен. Стара обич ще бъде намесена във всичко това. Скоро обаче юли ще отмине, а с него и нещастието.

Рак

Макар Раците да не са от най-чувствителните хора, те също имат сърца, които от време на време скърбят. През топлия месец ще се усещат нещастни най-много поради това, че не намират време за себе си и отмора. Ще им липсва наличието на обичаните хора и ще копнеят за едни по – спокойни дни.

Дева

Девите не обичат тъгата и постоянно изкусно се измъкват от лапите й. През месец юли обаче ще изтърван нещата от надзор и ще потънат в мрачни мисли. Няма да са наясно със себе си и това в каква посока желаят да вървят. Ще им се наложи да останат уединено със себе си и да си изяснят протичащото се.

Риби

Рибите ще тъгуват през слънчевия месец поради обич, която не са съумели да задържат до себе си. Ще усещат, че са по-слаби от всеки път и това няма по какъв начин да не нарани възприятията им. Ще изпитват нужда от повече топлота, успокоение и протекция.

Скорпион

Скорпионите, сходно на останалите 5 зодии, също ще са нещастни през месец юли. Те ще би трябвало да проявят съществени въздържания. Трудно им е на представителите на зодията да слушат разсъдъка и да подценяват сърцето си, само че ще би трябвало да го създадат, в случай че желаят час по-скоро да се измъкнат от тъгата.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР