Коалицията „Патриотичен фронт“ се завръща за предстоящите парламентарни избори, но

...
Коалицията „Патриотичен фронт“ се завръща за предстоящите парламентарни избори, но
Коментари Харесай

За вота наесен: Патриотичният фронт се завръща, но в друг формат

Коалицията „ Патриотичен фронт “ се завръща за идните парламентарни избори, само че в по-различен формат. Новината заяви пред „ Флагман “ зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев. „ Регистрирахме коалиция „ Патриотичен фронт “ в състав НФСБ, БДС „ Радикали “ и „ Целокупна България “. Защо? Защото тази коалиция към този момент има история. Ние с „ Целокупна България “ през 2014 година бяхме съучредители на „ Патриотичния фронт “. Тогава тази коалиция получи доверие “, сподели господин Ячев. „ Смятаме, че след тези избори, на които се явяват всички раздробени, ще е нужно отново обединяване и ние по този метод даваме опция на останалите патриотични партии за такова обединяване “, добави той.

Новата коалиция се записала за присъединяване и в президентските избори. „ Ще участваме, ще имаме претендент, само че към момента събираме номинации “, съобщи още Борис Ячев.

Припомняме, че на парламентарните избори през 2014 година обединението „ Патриотичен фронт “, само че в състав НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация, завоюва над 239 000 гласа и влезе в Народното събрание със 7.28%.

За идния избор Вътрешна македонска революционна организация взе решение да се яви независимо. Лидерът на НФСБ Валери Симеонов разгласи, че безпътицата в 45-ото и 46-ото Народни събрания се дължи точно на разединението на патриотичните сили.

А това стабилизира електората на Движение за права и свободи и като разследване тази етническа и антиконституционна групировка набира сили. Противодействието на това е само обединяването на патриотичните сили, споделя Симеонов, представен от desant.net.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР