Коалицията ГЕРБ-СДС се регистрира в Централната избирателна комисия за изборите

...
Коалицията ГЕРБ-СДС се регистрира в Централната избирателна комисия за изборите
Коментари Харесай

Ще има ли трус на вота? Ключови думи на Томислав Дончев

Коалицията ГЕРБ-СДС се записва в Централната изборна комисия за изборите на 2 април. Документите на партията внесоха внесоха зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев, ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов и членове на младежката организация.

" Най-важно е България да излезе от цикъла на парализа. Имаме упоритостта да бъдем първи, което значи да водиш страната напред. България има потребност от това. Политиката да не е технология на перманентния скандал, а в обществена среда, която е в положение да създава решения ", сподели Дончев пред публицисти.
-->
Румен Христов пък разяснява, че потеглят към вота с настройката да са първа политическа мощ, както демонстрират социологическите изследвания, само че с вярата да се усили разликата пред останалите, с цел да се улесни съставянето на постоянно държавно управление. 

Що се касае до новата коалиция сред Политическа партия и Демократична България, тя не тормози ГЕРБ. Дончев е уверен, че хората му са задоволително мощни и консолидирани да ги поддържат.

Според втория  човек в ГЕРБ описът и глобите ще се отразят на изборите, само че отхвърля партията да е работила под напън.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР