Коафьори подготвят атрактивно шоу с авангардни и официални прически Коафьорът

...
Коафьори подготвят атрактивно шоу с авангардни и официални прически Коафьорът
Коментари Харесай

Вили Боршукова създаде първата българска професионална боя за коса "Кадиффе"

Коафьори приготвят атрактивно шоу с авангардни и публични прически

Коафьорът Вили Боршукова сътвори първата българска професионална багра за коса „ Кадиффе " (Kadiffe). Тя и нейният екип от салони „ Магама " дружно с гост-фризьори приготвят атрактивно коафьорско шоу за премиерата на новата багра. Спектакълът, който ще показа атрактивни цветове, както и тематични авангардни и публични прически, ще се състои на 30 януари в хотел „ Маринела ".

Вили Боршукова показа: „ „ Кадиффе " е първата българска професионална багра за коса, основана от коафьор за коафьор със 100% арганово масло. Разработката е по немска формула с природосъобразни съставки и ни лиши две години да я създадем. Всяка жена желае да има коса, мека като кадифе. Затова избрах и това име на боята, което демонстрира какъв ще е резултатът от нея. Радвам се, че мога да дава на българския пазар артикул, който не просто е конкурентен, само че и напълно е съгласуван със спецификите на българските клиенти и потребностите на фризьорите. " Тя добави, че екип от изключителни експерти работи интензивно за премиерата на новата багра, с цел да сътвори красиво, атрактивно и запаметяващо се коафьорско шоу.

Специални посетители на премиерата на „ Кадиффе ", които ще вземат участие в спектакъла по покана на Вили Боршукова, са: Наталия Гуркова - Мис България, Биляна Йотовска, Милена Шаркова, Вероника Стефанова - Мис България Свят и Лора Асенова - Мис Северозападна България, която също по този начин е лице на „ Магама ". За своето показване на сцената те ще бъдат облечени със особено подбрани тоалети на дизайнера Христо Чучев, които ще бъдат съчетани с концепцията за техните прически. ВИП моделите ще се появят на премиерата на „ Кадиффе " със съвършена визия от формалния сътрудник на събитието - компания „ Продерма " (ProDerma), която е известна в козметичния отрасъл с най-новите технологии във филърите и ботокс. Гостите на събитието ще имат опция да се убедят на място в качеството на разкрасителните процедури.

Спектакълът ще бъде разграничен в две тематични елементи: стрийт стайл и публична. Всички модели ще имат цялостна концептуална визия и стайлинг, включващи: прическа, грим, маникюр и облекло. Част от моделите ще бъдат облечени с облекла от сбирката на Harley Davidson, които показват свободния дух, видоизменен в неповторим жанр. Меги Петкова, отличена от Академията за мода с наградата „ Златна игла " 2017 за „ Най добър млад дизайнер ", ще се погрижи за тоалетите на част от моделите, които ще показват публични прически. Сред участниците ще има и такива, чиято спортна визия е поверена на Биляна Йотовска и нейната спортна линия Biliana Yotovska label. Екипът на „ Магама " ще си партнира с гримьорите на „ Като две капки вода " за подготовката на грима на участниците. Към всяка визия са планувани и специфични самостоятелни сетове за маникюр, основани от най-хубавите маникюристи в България завоювали трофеи както в нашата страна по този начин и в чужбина.

Сред първите почитатели на „ Кадиффе " са Кали, Енджи Касабие и Марина Кискинова, които към този момент изпробваха някои от цветовете на новата багра и реализираха кадифен резултат на косата. Палитрата на „ Кадиффе " включва богато многообразие от 91 цвята с изключителна плътност и особено създадена серия за бели коси. Боята е нежна и деликатна към сензитивния скалп и в това време обезпечава дългогодишен кондензиран цвят до 8 измивания. Към боята е създадена и къса серия за първокласна грижа за косата, която й придава мекост, жизнеспособност, искра и издръжливост. Цялата серия включва: шампоан, ice cool шампоан, еликсир, оксидант за багра, лак за коса и специфична терапия с арганово масло за цялостно възстановаване на повредена и изтощена коса.

„ Аз самата прекосих през заболяването рак и боята за коса, която сътворих е оптимално щадяща - без парабени, с доста невисок % амоняк и подобаваща за хора, минали химиотерапия. Използвах я и по време на цялата си последна бременност, както и сега, до момента в който кърмя. Затова отговорно и професионално мога да я препоръчам на всички, които обичат био продуктите и се грижат за своето здраве освен сега, само че влагат в него и в бъдеще. „ Кадиффе " - това съм аз Вили Боршукова. ", споделя още създателката на боята.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР