Княжеството е свидетел на великолепието и пищността на едно от

...
Княжеството е свидетел на великолепието и пищността на едно от
Коментари Харесай

Големият бал на принцовете и принцесите в Монако зарадва 150 участници - slava.bg

Княжеството е очевидец на великолепието и пищността на едно от най-величествените събития от сезона на Монегаска, Големият бал на принцовете и принцесите под високото застъпничество на принц Албер II от Монако.

Балът зарадва 150 участници в емблематичния Hôtel de Paris Monte-Carlo. В края на една незабравима вечер гостите откриха магията на кралските особи и бяха пренесени в света на приказките.

Блясъкът, невероятната украса и мечтаната атмосфера направиха бала изключително изискана конюнктура за Монако. Събитието се организира в едно от най-красивите исторически места в монегаското завещание Salle Empire, който за случая е бе трансфорат в княжески замък.

Гостите, присъстващи на събитието, пристигнаха от цялостен ​​свят, с цел да отдадат респект на елегантността и паметта на баловете на принца Грейс от Монако.

Идеалната конюнктура води всички посетители във мислена и далечна страна за няколко часа, а гурме кухнята със звезди на Мишлен в Hôtel de Paris ги очарова с изтънчено меню и ги накара да се потопят за една нощ в атмосферата на Rocher, където разкош и усъвършенстването са нещо естествено. Други сетива бяха изкушени с музикален танц и грандиозно шоу през нощта.

Много звезди, елитни предприемачи, известни политици и членове на кралските фамилии бяха част от това паметно събитие, което популяризира културата, изкуството и романтиката....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР